Jobba hos oss

Hos John Mattson är du en del av ett team som trivs och utvecklas tillsammans. Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats med sunt klimat och stort eget ansvar. Företagskulturen präglas av öppenhet, generositet och professionalitet. Det ger engagerade och glada medarbetare.

John Mattson – ett litet företag med stora ambitioner

John Mattson har en tydlig värdegrund som genomsyrar verksamheten. Värdegrunden baseras på ett seriöst, professionellt, engagerat och långsiktigt agerande och en ambition att uppfattas som ett föredöme i branschen. Organisationen fokuserar på kundrelationer, ekonomisk och teknisk förvaltning, fastighetsskötsel samt projektutveckling och fastighetsförädling. Våra avdelningar är Förvaltning, Ekonomi, Projekt och Kommunikation.

John Mattson har ett av branschens högsta serviceindex för kundnöjdhet som alla på företaget gemensamt upprätthåller och förbättrar. Som anställd på John Mattson är man en lagspelare i en stabil organisation med kompetenta och engagerade kollegor som alla strävar mot samma mål – att skapa boenden och miljöer där människor ska bo och trivas under lång tid framöver.

Se vilka som jobbar här

Stabil organisation med kompetenta och engagerade kollegor

Ett särskilt prioriterat område är omsorgen om medarbetarnas hälsa. Företaget erbjuder friskvårdstimme varje vecka, massage, träningsbidrag samt hälsoundersökning. För att ytterligare stärka motivation och engagemang finns sedan 1997 ett bonusprogram som utgår från förvaltningsresultat och kundnöjdhet. Företaget har uttalade policybeskrivningar för etik, mångfald, jämställdhet och lönesättning. Vi sätter upp långsiktiga mål för en större gemensam aktivitet vartannat år. 2015 var målet att bestiga Kebnekaise och 2017 gör hela företaget en paddlingsutmaning under två dagar.

Vi möter framtiden tillsammans

Liksom branschen i stort påverkas John Mattson av digitalisering och ökade krav på effektivitet och service. Organisationen ställs inför utmaningar som ska mötas på alla plan. De kommande årens utveckling i beståndet betyder bland annat nya målgrupper med förväntningar på flexibilitet. John Mattson följer med utvecklingen och säkerställer att utmaningarna kan mötas på bästa sätt genom kunskapsutveckling, internutbildningar och coachning.

Lediga jobb

Vi söker Kommunikatör

John Mattson är inne i en spännande utvecklingsfas. Som förstärkning till kommunikationsavdelningen söker vi nu en kommunikatör/digital kommunikatör. Rollen innebär att du är redaktör för John Mattsons digitala kanaler – webb och sociala medier – och aktivt driver och utvecklar innehållet i dessa. Rollen omfattar även brett operativt kommunikationsarbete, t.ex. internkommunikation till stöd för kundtjänst, hyresgästkommunikation, event, omvärldsbevakning och pressbearbetning. Du är självgående i arbetet med företagets digitala närvaro, utifrån den övergripande kommunikationsstrategin. Du rapporterar till och jobbar i team med kommunikationschefen och samarbetar med alla avdelningar inom företaget.

Arbetsplatsen är John Mattsons huvudkontor i ljusa och natursköna lokaler på Lidingö. Bussar och Lidingöbana ligger i nära anslutning till kontoret och restiden med kollektivtrafik är endast 20 minuter från T-centralen.

Dina arbetsuppgifter

  • Redaktör för webbplats och Mina sidor (WordPress). Skriva och redigera texter, hantera bildredigering och enklare grafik.
  • Redaktör för företagets närvaro på LinkedIn, Facebook och Instagram. Interagera och nätverka, göra regelbundna nyhetsinlägg.
  • Omvärldsbevakning. Initiera och hitta andra digitala kanaler för att nå målgrupper
  • Pressbearbetning. Uppdatera presslistor och göra pressutskick.
  • Hyresgästkommunikation. Kommunikation riktad till befintliga och blivande hyresgäster, t ex vid event och aktiviteter.

Din profil

Du bör ha en lämplig eftergymnasial utbildning inom kommunikationsområdet med minst fem års erfarenhet av kvalificerat kommunikationsarbete med fokus på digitala kanaler. Du ska ha god kunskap om och intresse för webb och sociala medier.

Krav

  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Säker skribent med god språkkänsla, kan anpassa ton efter olika kanaler och målgrupper.
  • Erfarenhet av bildhantering. God kunskap i Adobe CC-programmen, framför allt Photoshop och InDesign.
  • God erfarenhet av att jobba i WordPress. HTML-kunskap är inte ett krav men du får gärna ha insikt i tekniska frågor.

Du som person

Du trivs med att jobba i team och är prestigelös, samtidigt som det är värdefullt att du säger vad du tycker och arbetar självständigt. Du är strukturerad, noggrann och målfokuserad. Du ska verkligen gilla att jobba strategiskt med webb och sociala medier, men även operativt kommunikationsarbete i bred bemärkelse. Du är lyhörd, tar egna initiativ, är positiv, kreativ och nyfiken.

Bra att veta om oss

Vi månar om att alla medarbetare ska trivas och känna att de utvecklas hos oss. Du får ett stort eget ansvar för ditt arbete och din arbetstid. Vi strävar efter att medarbetarna mår bra både fysiskt och mentalt och har en bra balans mellan arbete, familj och fritid. Som anställd på John Mattson tar du del av företagets program för hälsa där företagshälsovård, massage, gemensamma fysiska aktiviteter och ersättning för t ex gymkort ingår. John Mattson har en aktiv konstförening och gör flera sociala aktiviteter tillsammans under året. Företaget har ett bonussystem som kan utfalla med max en månadslön per år, baserat på ekonomisk lönsamhet och kundnöjdhet.

Välkommen med din ansökan

Tillsättning snarast. Ansök genom att skicka ett kort personligt brev samt CV till Anna Bellander, Kommunikationschef, anna.bellander@johnmattson.se

OBS endast ansökningar via e-post.

Lediga jobb

Vi söker Bovärd


Arbetsuppgifter

Som bovärd har du direktkontakt med våra hyresgäster och arbetar för att skapa positiva relationer till våra kunder, entreprenörer och andra aktörer i området. Du bevakar serviceärenden från hyresgäster och åtgärdar enklare fel i lägenheter och allmänna utrymmen.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Välkomna och introducera kunder som flyttar in

• Utföra mindre tekniska åtgärder inom underhåll och reparationer

• Beställa specialisttjänster och mer tidskrävande reparationer.

• Följa upp beställda arbeten och upphandlade entreprenader.

• Inventera fastigheternas underhållsbehov genom löpande rondering.

• Fakturahantering gällande egna beställningar.

Din profil

Du har en gymnasieutbildning inom fastighetsområdet eller kompetens som kan bedömas som likvärdiga. Du bör gärna ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har grundläggande kunskaper inom installations- och byggteknik. Vi tycker det är bra om du har en administrativ förmåga, bra kunskaper i Office-paketet och grundläggande ekonomikunskaper. Eftersom mycket av arbetet sker digitalt bör du vara van vid att använda digitala verktyg. B-körkort är ett krav.

Du som person

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och dina drivkrafter. Det är viktigt att du har ett positivt förhållningssätt, är lyhörd och lyssnar på din omgivning samtidigt som du är kommunikativ.

Du gillar att jobba med människor och att erbjuda god kundservice. Du är öppen, utåtriktad och utbyter gärna erfarenheter, information och idéer med andra. Du är självgående och tar egna initiativ men har inga problem att samarbeta med andra. Du är målfokuserad och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt för att nå goda resultat.

Ansökan

Rekryteringen görs av Isaksson Rekrytering & Bemanning. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Valeria Aravena 076-000 11 92 eller valeria@isakssonrekrytering.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Låter det intressant att jobba hos John Mattson?

Hör av dig till oss med en spontan ansökan.