Jobba hos oss

Hos John Mattson är du en del av ett team som trivs och utvecklas tillsammans. Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats med sunt klimat och stort eget ansvar. Företagskulturen präglas av öppenhet, generositet och professionalitet. Det ger engagerade och glada medarbetare.

John Mattson – ett litet företag med stora ambitioner

John Mattson har en tydlig värdegrund som genomsyrar verksamheten. Värdegrunden baseras på ett seriöst, professionellt, engagerat och långsiktigt agerande och en ambition att uppfattas som ett föredöme i branschen. Organisationen fokuserar på kundrelationer, ekonomisk och teknisk förvaltning, fastighetsskötsel samt projektutveckling och fastighetsförädling. Våra avdelningar är Förvaltning, Ekonomi, Projekt och Kommunikation.

John Mattson har ett av branschens högsta serviceindex för kundnöjdhet som alla på företaget gemensamt upprätthåller och förbättrar. Som anställd på John Mattson är man en lagspelare i en stabil organisation med kompetenta och engagerade kollegor som alla strävar mot samma mål – att skapa boenden och miljöer där människor ska bo och trivas under lång tid framöver.

Se vilka som jobbar här

Stabil organisation med kompetenta och engagerade kollegor

Ett särskilt prioriterat område är omsorgen om medarbetarnas hälsa. Företaget erbjuder friskvårdstimme varje vecka, massage, träningsbidrag samt hälsoundersökning. För att ytterligare stärka motivation och engagemang finns sedan 1997 ett bonusprogram som utgår från förvaltningsresultat och kundnöjdhet. Företaget har uttalade policybeskrivningar för etik, mångfald, jämställdhet och lönesättning. Vi sätter upp långsiktiga mål för en större gemensam aktivitet vartannat år. 2015 var målet att bestiga Kebnekaise och 2017 gör hela företaget en paddlingsutmaning under två dagar.

Vi möter framtiden tillsammans

Liksom branschen i stort påverkas John Mattson av digitalisering och ökade krav på effektivitet och service. Organisationen ställs inför utmaningar som ska mötas på alla plan. De kommande årens utveckling i beståndet betyder bland annat nya målgrupper med förväntningar på flexibilitet. John Mattson följer med utvecklingen och säkerställer att utmaningarna kan mötas på bästa sätt genom kunskapsutveckling, internutbildningar och coachning.

Just nu har vi inga lediga tjänster men skicka gärna en spontanansökan här nedan.


Låter det intressant att jobba hos John Mattson?

Hör av dig till oss med en spontan ansökan.