Dags att flytta?

Börjar det bli trångt där hemma? Eller är du bara sugen på en annan utsikt? Du som bor hos oss har möjlighet att byta till en helt nyrenoverad lägenhet. Hör av dig till oss och berätta vad du söker!

Boende

Vi vet att bostadsbehovet ser olika ut genom livet. Familjer växer och krymper. Gångavståndet till förskolan eller busshållplatsen kan plötsligt bli en viktig faktor i vardagen, och hushållsekonomin förändras den också.

Vi vill kunna erbjuda dig den lägenhet som passar just dina behov. I samband med att vi löpande uppgraderar lägenheter i våra hus erbjuder vi därför dig som redan bor hos oss möjligheten att söka våra totalrenoverade bostäder innan de annonseras ut genom Bostadsförmedlingen.

Hur vill du bo?

Kanske går du i redan i tankar om att flytta till en större eller mindre lägenhet? Fyll i dina önskemål i formuläret nedan så hör vi av oss till dig när det dyker upp en passande lägenhet som du kan söka via Mina Sidor.

Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om vår hantering av personuppgifter i vår integritetspolicy.

Vill du flytta?

Ange dina önskemål nedan och skicka in formuläret. Dyker det upp en färdigrenoverad lägenhet som passar dina önskemål så hör vi av oss till dig.
  • Välj vilken eller vilka faktorer som är avgörande för hur du vill bo. Du kan ange ett eget alternativ längre ner.
  • Välj hur stor lägenhet du vill bo i.
  • Ange din gatuadress.

Mer om lägenheterna

Vad som ingår och hur det ser ut i de totaluppgraderade lägenheterna kan du se här.

Läs mer

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Kundtjänst

Hittade du information du sökte?