God jul och gott nytt år!

God jul och tack för detta väldigt speciella år! Behöver du hjälp med någonting under ledigheterna? Här hittar du aktuella öppettider och kontaktvägar.

Boende

Tack för det här speciella året

2020 blev ett år då vi behövt tänka om kring mycket i vår dagliga verksamhet. Vi har ställt om och förändrat våra rutiner för att du som bor hos oss ska kunna ha en välfungerande vardag mitt i krisen. Vi vill rikta ett stort tack till dig för ditt tålamod och din förståelse för den här mycket speciella situationen med allt vad den innebär – kontraktsskrivningar som hålls utomhus, hyresgästmöten som behövt ställas in och felanmälningar som dragit ut på tiden eftersom vi måste kunna säkerställa att åtgärderna görs på ett smittsäkert sätt.

Nu längtar vi efter att kunna träffa dig som bor hos oss igen. Vi längtar också efter att kunna återuppta våra uppskattade evenemang mellan husen så som loppmarknad, basketturnering och utomhusbio.

Om du behöver hjälp

Vi önskar dig ett gott slut och ser fram emot att mötas på andra sidan om 2020. Behöver du hjälp med någonting under ledigheterna – se aktuella kontaktuppgifter och öppettider lite längre ner på den här sidan.

Varma hälsningar från alla oss på John Mattson

Felanmälan och kontakt under ledigheterna

Felanmälan under jul- och nyårshelgerna gör du som vanligt på Mina Sidor här på vår webbplats.

Behöver du komma i kontakt med oss i andra ärenden är våra telefontider 07.00-10.00 samt 13.00-15.00 alla vardagar.

Du kan också mejla oss när som helst på info@johnmattson.se

Vanliga frågor och svar hittar du i vårt kundforum.

Till kundforum

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Kundtjänst

Hittade du information du sökte?