Gratis familjeteater i Larsbergsparken

Midsommar står för dörren och Lidingö Fria Teater sätter upp en helt ny pjäs på samma tema. Den 11 juli spelas "Vi vill ju bara fira midsommar!" i Larsbergsparken.

”Sommaren står i sin vackraste blom, barnen dansar kring midsommarstången, de vuxna leker grodor och de gamla sjunger falskt. Familjen Lönnedahl ska fira Midsommar. Sillen är på ingång och lekarna ska precis börja, men är allt som det ska?

En död farbror, en lekgalen kusin och en oinbjuden gäst sätter käppar i hjulet. Vem bjuder in vem till högtidernas högtid, och vem vill vi fira midsommar med egentligen?

Svaret avslöjas i den helt nya familjevänliga pjäsen ”Vi vill ju bara fira midsommar”, en komedi som sätts upp av Lidingö Fria Teater onsdagen den 11 juli.

Mer information om pjäsen och det glada teatersällskapet hittar du här på Lidingö Fria Teaters sida på Facebook. Du kan också smygtitta in bakom kulisserna till repetitionerna på teatergruppens Instagram-konto.

Datum: Onsdag 11 juli
Tid: Klockan 13.00-14.00
Plats: Larsbergsparken
Pris: Gratis

Mer att läsa

Visa mer >
John Mattson och Tagehus går samman i en ny affär.
02 Jul, 2018

John Mattson etablerar sig i Käppala

Två byggmästarfamiljer går samman i och med en fastighetsaffär mellan John Mattson och Tagehus. Affären omfattar bostadsfastigheter i Käppala på Lidingö. I och med förvärvet växer John Mattsons bestånd till knappt 2 200 bostäder. > Läs mer
U25 i Larsberg - murstenar läggs för att inviga bygget
13 Jun, 2018

Första stenen till U25 på plats!

Onsdag den 13 juni startar bygget av John Mattsons senaste projekt - bostadshuset U25 med drygt 70 hyreslägenheter för ungdomar i Larsberg på Lidingö. U25 har drivits som expressprojekt tillsammans med Lidingö stad och är ett viktigt bidrag till Stockholms bostadsutbud för unga vuxna. > Läs mer
Grillplats på innegård till fastigheten Tryckregulatorn i Dalenum på Lidingö.
13 Jun, 2018

Grilla säkert i sommar

Soliga sommardagar vill många äta ute i det gröna. Samtidigt är risken för eldsvåda så hög i det torra vädret att länsstyrelsen utfärdat eldningsförbud. Här är några saker som är viktiga att tänka på om du vill grilla utanför din bostad. > Läs mer