Gratis familjeteater i Larsbergsparken

Midsommar står för dörren och Lidingö Fria Teater sätter upp en helt ny pjäs på samma tema. Den 11 juli spelas "Vi vill ju bara fira midsommar!" i Larsbergsparken.

”Sommaren står i sin vackraste blom, barnen dansar kring midsommarstången, de vuxna leker grodor och de gamla sjunger falskt. Familjen Lönnedahl ska fira Midsommar. Sillen är på ingång och lekarna ska precis börja, men är allt som det ska?

En död farbror, en lekgalen kusin och en oinbjuden gäst sätter käppar i hjulet. Vem bjuder in vem till högtidernas högtid, och vem vill vi fira midsommar med egentligen?

Svaret avslöjas i den helt nya familjevänliga pjäsen ”Vi vill ju bara fira midsommar”, en komedi som sätts upp av Lidingö Fria Teater onsdagen den 11 juli.

Mer information om pjäsen och det glada teatersällskapet hittar du här på Lidingö Fria Teaters sida på Facebook. Du kan också smygtitta in bakom kulisserna till repetitionerna på teatergruppens Instagram-konto.

Datum: Onsdag 11 juli
Tid: Klockan 13.00-14.00
Plats: Larsbergsparken
Pris: Gratis

Mer att läsa

Visa mer >
07 Sep, 2018

Tips från coachen

Basketspelaren och coachen Lovisa Hagberg delar med sig av sina bästa tips till dig som vill förbereda dig inför Larsberg 3x3 Basket Challenge. > Läs mer
27 Aug, 2018

Ny basketturnering i Larsberg den 15 september

Gatusporten 3x3 basketboll har kommit till Larsberg för att stanna. Nu startar vi en årlig turnering i samarbete med Lidingö Basket och Lidingö stad. Larsberg 3x3 Basket Challenge äger rum lördagen den 15 september i Larsbergsparken och är gratis att vara med i. Läs mer och anmäl dig här. > Läs mer
John Mattsons logotyp tillsammans med logotyper för Facebook och Instagram.
14 Aug, 2018

Följ oss på Facebook och Instagram

Använder du sociala medier? Det gör vi också! På Facebook och Instagram får du snabb information om evenemang andra händelser i våra områden. Här kan du följa oss. > Läs mer