Tack alla ni som deltog i Städdrevet 2018

I måndags hölls lottdragningen bland de hyresgäster som deltog i årets städdrev. Ett stort grattis önskar vi på John Mattson till barnfamiljen som vann den traditionsenliga högvinsten - en gratis månadshyra.

Boende
John Mattson april 2016
En av våra små deltagare på Städdrevet 2016.

Måndagen den 10 december hölls den traditionsenliga lottdragningen efter årets städdrev. Alla John Mattsons hyresgäster från vårens städdrev var inbjudna till dragningen där vi lottade ut presentkort och andra fina priser som tack för deltagandet.

Ingen deltagare gick hem tomhänt. Alla vuxna som varit med och städat fick blommor, och alla barn fick varsin biocheck.

I år gick högvinsten till en barnfamilj i Larsberg. Stort grattis önskar vi på John Mattson än en gång till familjen som vann en gratis månadshyra.

Vill du vara med på nästa städdrev?
Det årliga städdrevet äger rum en vardagskväll i april. Vi bjuder in alla våra hyresgäster när exakt datum är bestämt.  Vill du läsa mer, eller försäkra dig om att inte missa något att våra övriga aktiviteter så kan du läsa mer om våra evenemang mellan husen här.

Det här är Städdrevet

Varje vår bjuder John Mattson in till en städkväll då vi tillsammans med våra frivilliga hyresgäster plockar skräp och gör fint runt våra hus i Larsberg. Evenemanget, Städdrevet, avslutas med trevlig korvgrillning ute i vårgrönskan.

Städdrevet är ett bra tillfälle för oss och våra hyresgäster att mötas, och självklart också att tillsammans göra fint i det gemensamma närområdet.

Mer att läsa

Visa mer >

Efter era synpunkter – det här har vi gjort

I John Mattsons årliga hyresgästenkät har du som hyresgäst chansen att komma med förslag om din lägenheten, renhållning, utemiljö, trygghet och trivsel i ditt område. Här kan du läsa vilka av era förslag som blev till verklighet efter den senaste enkäten. > Läs mer
Porträtt av kommissarie Fredrik Wallén.

”Vårda engagemanget för det egna området”

KRÖNIKA Ju fler som föregår med gott exempel, desto bättre blir tryggheten i ett bostadsområde. Det menar Lidingös kommissarie Fredrik Wallén. I den här gästkrönikan slår han ett slag för den kollektiva styrkan i trygghetsarbetet. > Läs mer
Grönsaker hackas på en skärbräda.

Allt fler på Lidingö sorterar sitt matavfall

Allt fler Lidingöbor sorterar sitt matavfall. Du som bor hos John Mattson kan bidra med matrester som blir till biogas. Här kan du läsa mer om hur det går till. > Läs mer

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Kundtjänst

Hittade du information du sökte?