Kommande stambyten i Rotsunda och Rotebro

Under 2022 planerar vi att kunna börja stamrenoveringsarbetet i Rotebro. Här kan du läsa mer om vad som kommer att hända den närmsta tiden.

Boende
Vi planerar att påbörja våra stambyten i Rotebro under 2022.

Renoveringsbehov i Rotsunda och Rotebro

Sedan vi blev din nya hyresvärd i maj 2020 har vi jobbat med att lära känna er hyresgäster, husen och områdena Rotebro och Rotsunda. Vi har också gjort besiktningar och inventeringar av underhållsbehovet för att kunna bedöma vad som behöver göras i fastigheterna. Vid besiktningar i husen har det visat sig att rör och ledningar är gamla och utslitna och behöver bytas ut.

Planerad start 2022

Nu planerar vi att kunna börja det nödvändiga stamrenoveringsarbetet under år 2022, med start i ett antal hus i Rotebro. Du som berörs kommer snart att bli personligen kontaktad av vår kundkoordinator för att få information. Passa gärna på att ställa alla frågor du har om vad uppgraderingen kommer att innebära för dig och din lägenhet.

Såhär håller du dig uppdaterad

Vi uppdaterar kontinuerligt här på vår webbplats i takt med att planerna framåt blir färdiga. För att inte missa någon information – se till att dina kontaktuppgifter är uppdaterade på Mina Sidor. Då kan du ta emot information även som e-post och som meddelanden inne på Mina Sidor.

Vad innebär en basuppgradering?

På John Mattson är vi vana vid att utföra stamrenoveringar. Vår målsättning när vi renoverar är att alla våra hyresgäster ska ha en välfungerande bostad med modern standard, säkra el- och värmesystem, god kvalitet på material och utrustning samt trygga och fräscha trapphus och tvättstugor.
För att kunna möta hyresgästers olika ekonomiska förutsättningar renoverar vi i två nivåer – Basuppgradering och Totaluppgradering. Vår erfarenhet från tidigare områden är att många hyresgäster gärna vill flytta direkt till en totaluppgraderad lägenhet och vi lyckas ofta kunna erbjuda den möjligheten.

Här kan du läsa mer om vad som ingår i nivåerna Basuppgradering och Totaluppgradering.

Såhär renoverar vi

Mer att läsa

Visa mer >

Drömlägenheten fanns på andra sidan vägen

För Victoria Isaeva blev stambytet i Käppala ett lyckokast. Visst trivdes hon bra i sin gamla bostad, men när dörren öppnades till den totaluppgraderade hörnlägenheten hade hon hittat hem. > Läs mer

Nu är vi ny hyresvärd i Rotsunda och Rotebro

Den 4 maj tillträdde vi våra nyförvärvade fastigheter i Sollentuna. Nu vill vi hälsa alla våra 541 nya hushåll i Rotebro och Rotsunda varmt välkomna som hyresgäster hos oss. > Läs mer
Ljust och välstädat vardagsrum med skira gardiner och balkongdörren på glänt.

Långsiktigt boende med hög standard

Du vet väl att du i samband med stambyten kan få en totaluppgradering av din lägenhet? Så här går det till! > Läs mer

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.