Loppis i Larsberg 29 april – hyr ditt bord här!

EVENEMANG Den 29 april firar vi vårens ankomst med en loppmarknad som fyller hela centrumgången i Larsberg. Vi bjuder också på aktiviteter för både vuxna och barn, bland annat kostnadsfri värdering av antikviteter och återbrukspyssel.

Boende, Larsberg
Logotyp för John Mattsons loppmarknad i Larsberg våren 2018

Obs! Alla bord till loppisen är nu slutsålda.
Vi önskar dig varmt välkommen som besökare den 29 april.

Sälj, värdera eller återvinn

Passa på att vårstäda hemma redan nu för att hitta alla bortglömda prylar som du vill bli av med. Kanske har du någon riktig dyrgrip undanstoppad i förrådet? Ta med den till vår antikvitetsexpert som kommer att finnas på plats för att kostnadsfritt värdera föremål.

För att underlätta för alla som är i städartagen ställer vi ut en container där du kan lämna föremål för återvinning i samband med loppmarknaden.

Höjdpunkter under dagen:

  • Loppisbord längs hela centrumgången
  • Gratis värdering av antikvitetsexpert
  • Återbrukspysselverkstad för de mindre besökarna
  • Foodtrucks
  • Fler aktiviteter planeras! Håll utkik här på vår webbplats, eller följ oss på Facebook – då missar du inga nyheter från John Mattson!

 

Vill du sälja dina prylar på loppisen?

John Mattson arrangerar loppmarknaden i samarbete med Stockholmsmarknader. Du kan boka ett eget bord till loppisen. Storleken är 180 x 76 centimeter.  John Mattson transporterar alla bord till och från loppisen.

Boka bord här

 

Tips till dig som ska vara med:

  • Många har helt slutat att använda kontanter. Det kan vara bra att skaffa mobilappen Swish för att ta emot elektroniska betalningar direkt till ditt bankkonto. Swish finns till både Iphone och Android och är kostnadsfritt att ladda ner och att använda. Ta med dig växelpengar om du vill använda kontanter.
  • Fundera igenom hur mycket du vill ha betalt för dina olika prylar innan loppisen. Använd gärna prislappar.
  • Ta gärna med gamla tidningar att slå in ömtåliga föremål i, och påsar som dina kunder kan få med sig sina prylar i.
  • Blir inte allt sålt? Osålda föremål som du inte vill ta med hem igen kan du lämna i John Mattsons container efter loppisen.

Mer information på Stockholmsmarknaders webbplats