Loppis i Larsberg 29 april – hyr ditt bord här!

EVENEMANG Den 29 april firar vi vårens ankomst med en loppmarknad som fyller hela centrumgången i Larsberg. Vi bjuder också på aktiviteter för både vuxna och barn, bland annat kostnadsfri värdering av antikviteter och återbrukspyssel.

Obs! Alla bord till loppisen är nu slutsålda.
Vi önskar dig varmt välkommen som besökare den 29 april.

Sälj, värdera eller återvinn

Passa på att vårstäda hemma redan nu för att hitta alla bortglömda prylar som du vill bli av med. Kanske har du någon riktig dyrgrip undanstoppad i förrådet? Ta med den till vår antikvitetsexpert som kommer att finnas på plats för att kostnadsfritt värdera föremål.

För att underlätta för alla som är i städartagen ställer vi ut en container där du kan lämna föremål för återvinning i samband med loppmarknaden.

Höjdpunkter under dagen:

  • Loppisbord längs hela centrumgången
  • Gratis värdering av antikvitetsexpert
  • Återbrukspysselverkstad för de mindre besökarna
  • Foodtrucks
  • Fler aktiviteter planeras! Håll utkik här på vår webbplats, eller följ oss på Facebook – då missar du inga nyheter från John Mattson!

 

Vill du sälja dina prylar på loppisen?

John Mattson arrangerar loppmarknaden i samarbete med Stockholmsmarknader. Du kan boka ett eget bord till loppisen. Storleken är 180 x 76 centimeter.  John Mattson transporterar alla bord till och från loppisen.

Boka bord här

 

Tips till dig som ska vara med:

  • Många har helt slutat att använda kontanter. Det kan vara bra att skaffa mobilappen Swish för att ta emot elektroniska betalningar direkt till ditt bankkonto. Swish finns till både Iphone och Android och är kostnadsfritt att ladda ner och att använda. Ta med dig växelpengar om du vill använda kontanter.
  • Fundera igenom hur mycket du vill ha betalt för dina olika prylar innan loppisen. Använd gärna prislappar.
  • Ta gärna med gamla tidningar att slå in ömtåliga föremål i, och påsar som dina kunder kan få med sig sina prylar i.
  • Blir inte allt sålt? Osålda föremål som du inte vill ta med hem igen kan du lämna i John Mattsons container efter loppisen.

Mer information på Stockholmsmarknaders webbplats

Mer att läsa

Visa mer >
20 Jun, 2018

Gratis familjeteater i Larsbergsparken

Midsommar står för dörren och Lidingö Fria Teater sätter upp en helt ny pjäs på samma tema. Den 11 juli spelas "Vi vill ju bara fira midsommar!" i Larsbergsparken. > Läs mer
13 Jun, 2018

Första stenen till U25 på plats!

Onsdag den 13 juni startar bygget av John Mattsons senaste projekt - bostadshuset U25 med drygt 70 hyreslägenheter för ungdomar i Larsberg på Lidingö. U25 har drivits som expressprojekt tillsammans med Lidingö stad och är ett viktigt bidrag till Stockholms bostadsutbud för unga vuxna. > Läs mer
Grillplats på innegård till fastigheten Tryckregulatorn i Dalenum på Lidingö.
13 Jun, 2018

Grilla säkert i sommar

Soliga sommardagar vill många äta ute i det gröna. Samtidigt är risken för eldsvåda så hög i det torra vädret att länsstyrelsen utfärdat eldningsförbud. Här är några saker som är viktiga att tänka på om du vill grilla utanför din bostad. > Läs mer