Loppis i Larsberg 29 april – hyr ditt bord här!

EVENEMANG Den 29 april firar vi vårens ankomst med en loppmarknad som fyller hela centrumgången i Larsberg. Vi bjuder också på aktiviteter för både vuxna och barn, bland annat kostnadsfri värdering av antikviteter och återbrukspyssel.

Obs! Alla bord till loppisen är nu slutsålda.
Vi önskar dig varmt välkommen som besökare den 29 april.

Sälj, värdera eller återvinn

Passa på att vårstäda hemma redan nu för att hitta alla bortglömda prylar som du vill bli av med. Kanske har du någon riktig dyrgrip undanstoppad i förrådet? Ta med den till vår antikvitetsexpert som kommer att finnas på plats för att kostnadsfritt värdera föremål.

För att underlätta för alla som är i städartagen ställer vi ut en container där du kan lämna föremål för återvinning i samband med loppmarknaden.

Höjdpunkter under dagen:

  • Loppisbord längs hela centrumgången
  • Gratis värdering av antikvitetsexpert
  • Återbrukspysselverkstad för de mindre besökarna
  • Foodtrucks
  • Fler aktiviteter planeras! Håll utkik här på vår webbplats, eller följ oss på Facebook – då missar du inga nyheter från John Mattson!

 

Vill du sälja dina prylar på loppisen?

John Mattson arrangerar loppmarknaden i samarbete med Stockholmsmarknader. Du kan boka ett eget bord till loppisen. Storleken är 180 x 76 centimeter.  John Mattson transporterar alla bord till och från loppisen.

Boka bord här

 

Tips till dig som ska vara med:

  • Många har helt slutat att använda kontanter. Det kan vara bra att skaffa mobilappen Swish för att ta emot elektroniska betalningar direkt till ditt bankkonto. Swish finns till både Iphone och Android och är kostnadsfritt att ladda ner och att använda. Ta med dig växelpengar om du vill använda kontanter.
  • Fundera igenom hur mycket du vill ha betalt för dina olika prylar innan loppisen. Använd gärna prislappar.
  • Ta gärna med gamla tidningar att slå in ömtåliga föremål i, och påsar som dina kunder kan få med sig sina prylar i.
  • Blir inte allt sålt? Osålda föremål som du inte vill ta med hem igen kan du lämna i John Mattsons container efter loppisen.

Mer information på Stockholmsmarknaders webbplats

Mer att läsa

Visa mer >
07 Sep, 2018

Tips från coachen

Basketspelaren och coachen Lovisa Hagberg delar med sig av sina bästa tips till dig som vill förbereda dig inför Larsberg 3x3 Basket Challenge. > Läs mer
27 Aug, 2018

Ny basketturnering i Larsberg den 15 september

Gatusporten 3x3 basketboll har kommit till Larsberg för att stanna. Nu startar vi en årlig turnering i samarbete med Lidingö Basket och Lidingö stad. Larsberg 3x3 Basket Challenge äger rum lördagen den 15 september i Larsbergsparken och är gratis att vara med i. Läs mer och anmäl dig här. > Läs mer
John Mattsons logotyp tillsammans med logotyper för Facebook och Instagram.
14 Aug, 2018

Följ oss på Facebook och Instagram

Använder du sociala medier? Det gör vi också! På Facebook och Instagram får du snabb information om evenemang andra händelser i våra områden. Här kan du följa oss. > Läs mer