Nu finns lediga lägenheter på Mina sidor

Just nu finns det många lediga lägenheter i Larsberg att söka för dig som har ett förstahandskontrakt hos oss. Här hittar du bilder och mer information om lägenheterna. Ansökan görs via Mina sidor.

Boende

De objekt som just nu är lediga är totaluppgraderade lägenheter mellan 2-5 rum och kök. Observera att bilderna inte nödvändigtvis är tagna i de lägenheter som kan sökas på Mina sidor.

Vill du flytta?

Du som är hyresgäst hos John Mattson har möjlighet att söka lediga lägenheter via Mina sidor på vår hemsida. Just nu finns det flera nyrenoverade lägenheter för uthyrning.

Fram till och med 27 januari ger vi våra hyresgäster med förstahandskontrakt förtur till ett antal totaluppgraderade bostäder i Larsberg innan vi lägger ut dem för uthyrning hos Bostadsförmedlingen. Så passa på om du går i flyttankar och kanske vill byta bostadsområde, eller önskar en större eller mindre lägenhet. Lägenheterna är mellan 2 och 5 rum och kök och är klara för inflytt i mars 2019.

Såhär söker du lägenhet

  1. Logga in på Mina sidor med ditt personnummer (ÅÅMMDDNNNN) och ditt interna kundnummer som står längst upp på dina hyresavier.
  2. När du kommer in på Mina sidor går du längst ner på sidan.
    Där finns en länk som tar dig vidare till information och bilder samt en anmälningsfunktion.
    Passa på att uppdatera dina kontaktuppgifter när du har loggat på Mina sidor, så att vi enkelt kan nå dig via e-post och telefon.

När söker du?

Du kan anmäla intresse fram till och med söndag den 27 januari.

Hur går det till?

Du söker med kötiden som gäller från och med när du skrev ditt senaste hyreskontrakt. Den person som har längst kötid på respektive lägenhet kontaktas för att bli erbjuden lägenheten. Du ska vara beredd att tacka ja eller nej samma dag som vi hör av oss.
För en snabb och effektiv hantering ber vi dig, om du anmäler intresse för en lägenhet, att förbereda följande dokument för det fall du blir erbjuden en lägenhet:
• Personbevis. Hämtas på skatteverket.se
• Anställningsavtal
• Dina 3 senaste lönespecifikationer
• Är du student eller provanställd ska du kunna styrka din inkomst under de kommande 6 månaderna.

Vem kan söka?

Endast personer med förstahandskontrakt kan erbjudas lägenhet. Vi tar alltid kreditupplysning (UC) för den person som tackar ja. Du får inte ha betalningsanmärkningar och vi godkänner inte pengar på bankkonto som inkomst.
Avtalet för lägenheten skrivs med den huvudsökande men även med medsökande om ni är gifta eller varit sambo i minst 3 år.

Har du frågor?

Kontakta oss om du undrar över något.
Telefon: 08–613 35 00
Telefontid måndag–fredag kl 7.00–16.00.
E-post: [email protected]

Till Mina sidor

Mer att läsa

Visa mer >

Här finns alla nummer av Kvadrat online

Du vet väl om att John Mattsons kundtidning Kvadrat finns att läsa på nätet? Här hittar du alla hittills utgivna nummer. > Läs mer
Närbild av röda höstlöv på marken.

Så håller du värmen i din lägenhet

Varför känns det kallare i lägenheten ibland under vintern? Och vad kan man göra åt det? Vi reder ut några vanliga myter om inomhusklimatet under vintern och tipsar om hur du själv kan påverka komforten i din lägenhet. > Läs mer

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.