Nu släpper vi 80 nya lägenheter för uthyrning

Nu börjar uthyrningen av 80 helt nybyggda lägenheter i Parkhusen på Lidingö. Välkommen att anmäla ditt intresse hos Bostadsförmedlingen, eller via Mina Sidor om du redan bor hos oss.

Nu är intresseanmälan öppen till Parkhusen – 80 helt nybyggda lägenheter i Larsberg på Lidingö. Parkhusen är uppförda i direkt anslutning till rekreation såväl som service och kollektivtrafik.

Läs mer om lägenheterna här på vår webbplats. Intresseanmälan görs via Bostadsförmedlingen. Visning kommer att äga rum i en av lägenheterna på entréplan i februari. Inflyttning i Parkhusen sker i början av juli.

Vill du se var i husen lägenheterna ligger? Missa inte att kolla runt i vår interaktiva lägenhetsväljare. Där kan du se alla lägenheternas planlösningar och filtrera lägenheterna efter storlek, rum eller hyra.

Redan kund hos oss?

Åtta av lägenheterna i Parkhusen förmedlas i första hand till de som redan bor hos oss idag. Logga in på Mina Sidor om du vill anmäla intresse för en av lägenheterna. Intresseanmälan för dig som redan bor hos oss är öppen till och med den 12 januari.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer att läsa

Visa mer >
Barn springer Papricaloppet
24 Maj, 2018

Dags för Papricaloppet i Larsberg!

Lördag 26 maj är det dags för Papricaloppet 2018 i Larsberg på Lidingö. Alla barn är välkomna att röra på sig. Det går bra att föranmäla sig eller dyka upp på plats. > Läs mer
22 Maj, 2018

Magisk konst i trapphusen

John Mattson välkomnar Karin Auran Frankenstein som den elfte och senaste konstnären att utsmycka våra hus och offentliga rum. > Läs mer
Fastigheten Fyren 3 i Larsberg på Lidingö.
18 Maj, 2018

Byten och andrahandsuthyrningar i sommar

John Mattson handlägger inga andrahandsuthyrningar eller lägenhetsbyten under sommaren. > Läs mer