Nu släpper vi 80 nya lägenheter för uthyrning

Nu börjar uthyrningen av 80 helt nybyggda lägenheter i Parkhusen på Lidingö. Välkommen att anmäla ditt intresse hos Bostadsförmedlingen, eller via Mina Sidor om du redan bor hos oss.

Nu är intresseanmälan öppen till Parkhusen – 80 helt nybyggda lägenheter i Larsberg på Lidingö. Parkhusen är uppförda i direkt anslutning till rekreation såväl som service och kollektivtrafik.

Läs mer om lägenheterna här på vår webbplats. Intresseanmälan görs via Bostadsförmedlingen. Visning kommer att äga rum i en av lägenheterna på entréplan i februari. Inflyttning i Parkhusen sker i början av juli.

Vill du se var i husen lägenheterna ligger? Missa inte att kolla runt i vår interaktiva lägenhetsväljare. Där kan du se alla lägenheternas planlösningar och filtrera lägenheterna efter storlek, rum eller hyra.

Redan kund hos oss?

Åtta av lägenheterna i Parkhusen förmedlas i första hand till de som redan bor hos oss idag. Logga in på Mina Sidor om du vill anmäla intresse för en av lägenheterna. Intresseanmälan för dig som redan bor hos oss är öppen till och med den 12 januari.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer att läsa

Visa mer >
Malmstens öppet hus
07 Feb, 2018

Öppet hus på Malmstensskolan

Prova på snickeri eller gå en rundvandring när möbelskolan Malmstens håller öppet hus under Stockholm Furniture Fair. > Läs mer
Fastigheten Fyrtornet i Larsberg på Lidingö.
04 Jan, 2018

Byte av internetleverantör

Internet från Com Hem upphör 9 den januari 2018 för ett antal av er som bor hos oss. Här kan du se vilka adresser som berörs och hur du kommer igång med din nya uppkoppling om du bor i ett hus som fått bredband via fiber. > Läs mer
Trädskulptur i Dalenum
15 Nov, 2017

Upptäck vår konst under Lidingös kulturvecka

Mellan den 13-18 november pågår den årliga Kulturveckan på Lidingö. Under veckan välkomnas nyfikna kulturintresserade i alla åldrar till mängder av aktiviteter inom konst och musik. Passa på att bekanta dig med John Mattsons konst i Larsberg och Dalénum. > Läs mer