Nu släpper vi 80 nya lägenheter för uthyrning

Nu börjar uthyrningen av 80 helt nybyggda lägenheter i Parkhusen på Lidingö. Välkommen att anmäla ditt intresse hos Bostadsförmedlingen, eller via Mina Sidor om du redan bor hos oss.

Nu är intresseanmälan öppen till Parkhusen – 80 helt nybyggda lägenheter i Larsberg på Lidingö. Parkhusen är uppförda i direkt anslutning till rekreation såväl som service och kollektivtrafik.

Läs mer om lägenheterna här på vår webbplats. Intresseanmälan görs via Bostadsförmedlingen. Visning kommer att äga rum i en av lägenheterna på entréplan i februari. Inflyttning i Parkhusen sker i början av juli.

Vill du se var i husen lägenheterna ligger? Missa inte att kolla runt i vår interaktiva lägenhetsväljare. Där kan du se alla lägenheternas planlösningar och filtrera lägenheterna efter storlek, rum eller hyra.

Redan kund hos oss?

Åtta av lägenheterna i Parkhusen förmedlas i första hand till de som redan bor hos oss idag. Logga in på Mina Sidor om du vill anmäla intresse för en av lägenheterna. Intresseanmälan för dig som redan bor hos oss är öppen till och med den 12 januari.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer att läsa

Visa mer >
John Mattsons logotyp tillsammans med logotyper för Facebook och Instagram.
14 Aug, 2018

Följ oss på Facebook och Instagram

Använder du sociala medier? Det gör vi också! På Facebook och Instagram får du snabb information om evenemang andra händelser i våra områden. Här kan du följa oss. > Läs mer
Besökare till John Mattsons utomhusbio sitter i gräset framför bioduken.
13 Aug, 2018

Utomhusbio i Larsberg är tillbaka!

För andra året i rad anordnar John Mattson utomhusbio i samarbete med Lidingö stad. Sommarbion i det gröna är ett av John Mattsons event som syftar till att skapa möten både mellan husen och över generationsgränserna. > Läs mer
Porträtt av kommissarie Fredrik Wallén.
08 Aug, 2018

”Vårda engagemanget för det egna området”

KRÖNIKA Ju fler som föregår med gott exempel, desto bättre blir tryggheten i ett bostadsområde. Det menar Lidingös kommissarie Fredrik Wallén. I den här gästkrönikan slår han ett slag för den kollektiva styrkan i trygghetsarbetet. > Läs mer