Nu uppgraderar vi Käppala

Nu är uppgraderingarna igång i Käppala. De närmsta åren kommer vi att stambyta och renovera lägenheter, modernisera tvättstugorna och skapa vindslägenheter. Här kan du läsa mer om vad vi gör och hur det berör dig som bor hos oss.

Boende

Uppgraderingarna av våra hus i Käppala har startat. Sedan sommaren 2018 har vi arbetat med utemiljön i området. Nu är även flera renoveringsarbeten av byggnaderna igång. De närmaste åren kommer vi att stambyta och renovera de lägenheter som behöver det. För dig som bor hos oss innebär det en uppgradering till modern standard i en långsiktigt hållbar boendemiljö.

I lägenheter som stambyts ingår nytt badrum inklusive nya stammar i badrum och kök samt ny köksblandare. Vi byter ut alla kontakter och all el i lägenheten och bänkbelysning monteras i kök. Nytt värmesystem kommer att installeras i lägenheten och vi ser även över ventilationen. Interoc är entreprenör för våra stambyten i Käppala och håller dig som bor där informerad om arbeten som din lägenhet.

I samband med våra renoveringsprojekt i Käppala passar vi samtidigt på att modernisera tvättstugor och skapa vindslägenheter ovanpå vissa hus.

För mer detaljerad information om enstaka renoveringsprojekt i Käppala, läs vidare på sidan för John Mattsons områdesutveckling.

Läs mer

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.