Ny basketturnering i Larsberg den 15 september

Gatusporten 3x3 basketboll har kommit till Larsberg för att stanna. Nu startar vi en årlig turnering i samarbete med Lidingö Basket och Lidingö stad. Larsberg 3x3 Basket Challenge äger rum lördagen den 15 september i Larsbergsparken och är gratis att vara med i. Läs mer och anmäl dig här.

Boende

Lördagen den 15 september är du välkommen till en fartfylld turnering i sporten 3×3 basket, som 2017 blev godkänd som ny OS-gren!

Vem får vara med?
3×3 är en sport för alla. Matcherna är max 10 minuter långa. Det viktiga är att du tycker att basket är kul eller att du är sugen på att prova på, om du är nybörjare.

Anmäl ditt lag nu!
Har du grannar, skolkompisar, kollegor eller familjemedlemmar som gillar att dribbla? Samla ihop fyra personer och anmäl ett eget lag. I turneringen är tre personer på plan, och en är avbytare. Tjejer och killar spelar i samma lag. Vårt enda krav är att minst en tjej är på planen hela tiden. Anmäl ditt lag genom att mejla till [email protected] eller skicka ett sms med lagets namn till 073-638 25 70.
Anmälan är öppen ända fram till kl.18.00 kvällen före turneringen.

Turneringen arrangeras av John Mattson Fastighets AB i samarbete med Lidingö Basket samt Lidingö stad och är öppen för alla som är intresserade av basket, oavsett erfarenhet.

Evenemanget är helt kostnadsfritt för både publiken och deltagare i den öppna klassen.

Mer information hittar du här på evenemangets sida. Du kan också följa evenemanget på Facebook för att få uppdateringar med tips och information som kan vara bra att känna till inför turneringen.

 

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.