Testa Krav Maga i Larsberg – första träningen gratis!

Nyfiken på kampsport? Nu startar Stockholm Krav Maga Klubb torsdagskurser i Larsbergs centrum med stöd av oss på John Mattson. Välkommen att boka en kostnadsfri provträning.

Boende
Torsdag den 16 januari startar kurser i den israeliska kampsporten Krav Maga i Föreningsgården i Larsbergs centrum. Kurserna är ett resultat av ett hyresgästinitiativ som lett till ett samarbete mellan John Mattson och idrottsföreningen Stockholm Krav Maga Klubb. 
​Kurserna är utformade för deltagare i olika åldrar och omfattar totalt 15 torsdagar under vårterminen 2020. Du behöver inte bo hos oss för att få vara med.
Första träningstillfället är gratis och kan göras när som helst under terminen. Såhär ser tiderna ut för de olika grupperna:


​Barngrupp 5 -​​ 9 år
Kl. 17:15 -​​ 18:00

Barngrupp 10 -​​ 14 år
Kl 18:00 -​​ 18:45​

Vuxen blandgrupp
Kl 19:00 20:30
Den tidigare tjejgruppen (+15 år) har utgått. Tjejer över 15 är istället välkomna i vuxengruppen klockan 19:00.

Mer information och anmälan hittar du på Stockholm Krav Maga Klubbs webbplats.
Varmt välkommen!

Vad är Krav Maga?

Krav Maga Global (KMG) kommer från det autentiska självförsvarssystemet som ursprungligen skapades av Imi Lichtenfeld och som under 1940-talet användes endast av militären i Israeli Defense Force. Systemet utvecklades sedan under 1960-talet till att bli anpassat även för civila människor och spreds sedan världen över. Det är ett praktiskt och taktiskt system som lär dig hur du förebygger, hanterar och övervinner alla typer av hot och våld. Krav Maga kännetecknas av att det är enkelt, naturligt och effektivt och betraktas som nutidens mest effektiva och lösningsorienterade självförsvarssystem.

Vad behöver jag ha med mig till träningen?

Till provträningen är det inte nödvändigt att ta med någon skyddsutrustning. Men om du har boxningshandskar, benskydd, tandskydd eller skrevskydd får du gärna ta med dessa till din första träning. Ta med en vattenflaska!

Det går bra att träna i vanliga träningskläder: en t-shirt och byxor / tights, och mjuka gymnastikskor på fötterna.

Se till att du tar av dig halsband, piercingar och ringar före träningen för att undvika skador på dig själv eller andra.

Mer att läsa

Visa mer >
Kvinna i kappa promenerar framför tegelhus och buskage.

Hon vill få grannarna att umgås mer

För Jamila Khan är Larsberg ett perfekt bostadsområde. Men hon vill gärna ha mer aktiviteter och gemenskap i närmiljön. > Läs mer
Porträtt av kommissarie Fredrik Wallén.

”Vårda engagemanget för det egna området”

KRÖNIKA Ju fler som föregår med gott exempel, desto bättre blir tryggheten i ett bostadsområde. Det menar Lidingös kommissarie Fredrik Wallén. I den här gästkrönikan slår han ett slag för den kollektiva styrkan i trygghetsarbetet. > Läs mer

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.