Vi lyssnar på dig

Vår vd Siv Malmgren sammanfattar det senaste halvårets största händelser, däribland resultatet av vår årliga kundnöjdhetsundersökning.

Boende
John Mattsons vd sitter i en solig park.

Vid årsskiftet kunde vi äntligen fira att stamrenoveringen av våra 1 300 lägenheter i Larsberg och Baggeby var avslutad. Det har varit ett mycket omfattande projekt som startade redan 2012. Även framöver behövs förstås en del löpande underhåll, men på det stora hela innebär renoveringen att husens tekniska status är säkrad för många år framöver.

Som du säkert har sett är U25 på väg att byggas klart och i skrivande stund håller vi på att mura upp fasaden. I maj går startskottet för förmedlingen av husets 50 ettor och 21 tvåor via Stockholms Bostadsförmedling.

70 procent av lägenheterna förmedlas till ungdomar som är skrivna på Lidingö och den övriga delen till andra 18–25-åringar som står i Bostadsförmedlingens kö. Håll utkik på vår hemsida och sociala medier för det allra senaste om U25!

En viktig uppgift för oss som arbetar på John Mattson är att det ska vara lätt att få tag på oss, och att vi verkligen lyssnar på alla synpunkter som lämnas, även fast vi inte alltid har möjlighet att uppfylla alla önskemål. Du når oss enkelt på telefon och e-post, men hittar också mycket matnyttig information om ditt boende på vår hemsida.

Kundnöjdhetsundersökning 2018

Vill du veta mer om vilka synpunkter som dök upp under arbetet med vår enkät för 2018? Läs mer här.

Vi vill erbjuda mötesplatser i våra bostadsområden och därmed bidra till en trygg och levande boendemiljö. Vi fortsätter därför med våra årliga evenemang, nu närmast Loppis Larsberg den 28 april med 50 loppisbord i Larsbergs centrum. Den 25 maj möts vi på basketplanen under Larsberg 3×3 Basket Challenge. Sedan fortsätter vi i slutet av sommaren med biokvällar under bar himmel.

Vi ses mellan husen!

Siv Malmgren
vd, John Mattson Fastighets AB

Mer Mellan husen

Här hittar du mer information om de olika aktiviteterna vi anordnar i våra bostadsområden.

Mellan husen

Mer att läsa

Visa mer >
John Mattsons logotyp tillsammans med logotyper för Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook och Instagram

Använder du sociala medier? Det gör vi också! På Facebook och Instagram får du snabb information om evenemang andra händelser i våra områden. Här kan du följa oss. > Läs mer

Nu har vi framtidssäkrat alla våra hus i Larsberg

I december 2018 fick den sista av nära 1 200 stamrenoverade lägenheter grönt ljus i slutbesiktningen. Därmed har vi framtidssäkrat hela alla våra hus i Larsberg, och byggt nya lägenheter på kuppen. > Läs mer

Här finns alla nummer av Kvadrat online

Du vet väl om att John Mattsons kundtidning Kvadrat finns att läsa på nätet? Här hittar du alla hittills utgivna nummer. > Läs mer

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.