”Full fart framåt!”

KRÖNIKA Ett enorm stambyte är avslutat, och ett nytt är i startgroparna. Därtill har vi byggt ett helt nytt hus och ändå hunnit arrangera flera väl tilltagna evenemang för våra boende. Det här är några av händelserna som Siv Malmgren ser tillbaka på när hon summerar hur året hittills varit för John Mattson.

Kvadrat
Kvinna i kavaj poserar utomhus.
Siv Malmgren, vd John Mattson ser fram emot att börja samarbeta med Stockholms stad.

Vi kan se tillbaka på en händelserik sommar med loppis, basketturnering, biokvällar och andra gemensamma aktiviteter. Dessutom har vårt uppmärksammade projekt U25 fortskridit enligt planerna. Nu har ca 100 nya hyresgäster mellan 18 och 25 år flyttat in i elvavåningshuset på Agavägen. Förutom en- och tvårumslägenheter omfattar U25 även tre delningslägenheter där fyra hyresgäster bor i varje. Läs mer om tankarna bakom detta spännande ”coliving”-koncept i den här krönikan av Colives vice vd Katarina Liljestam Beyer.

Det har snart gått ett år sedan vi avslutade den omfattande renoveringen av våra lägenheter i Larsberg och Baggeby. Vi kan ta med oss alla kunskaper och erfarenheter därifrån när vi nu gör motsvarande uppgradering av våra lägenheter i Käppala.

Arbetet med att modernisera trevåningshusen på Merkuriusvägen och Jupitervägen innefattar såväl nya avloppsstammar och ny badrumsinredning som uppgradering av de elektriska installationerna. Det är ett tidskrävande projekt som, när allt är klart, innebär att vi långsiktigt säkerställt fastigheternas tekniska status.

I takt med att bolaget utvecklas och växer behöver vi fler kompetenta och engagerade medarbetare. Jag vill i det sammanhanget passa på att hälsa vår nya förvaltningschef Christina Hansson välkommen till John Mattson. Christina, som har 20 års erfarenhet från fastighetsbranschen, kommer med sin breda erfarenhet bidra till att ytterligare stärka vår organisation.

Siv Malmgren, vd
[email protected]

Mer att läsa

Visa mer >
Kvinna i prickig klänning och mörkblå tröja framför tegelvägg med John Mattsons logotyp på. Kvinnan ler mot kameran.

Christina Hansson är vår nya förvaltningschef

I augusti tillträdde Christina Hansson som ny förvaltningschef hos oss på John Mattson Fastighetsföretagen AB. Christina har 20 års erfarenhet från branschen och kommer närmast från Newsec där hon arbetat med strategisk rådgivning, analys och fastighetsvärdering. > Läs mer

En tornado av konst

En jättevirvel av smaragdgröna symboler brer ut sig över entrén till U25. Nu finns vårt senaste offentliga konstverk att beskåda i Larsberg. > Läs mer
Ljushårig kvinna poserar med armarna över ryggstödet på en stol.

Enkelt och flexibelt – nu vill fler bo tillsammans

KRÖNIKA Efterfrågan på delat boende växer. Colives ambition är att det ska finnas 6 000 delningsbostäder om fem år. Tre av dem finns redan här på Lidingö i vårt nybyggda hus U25. I den här gästkrönikan skriver Katarina Liljestam Beyer, vice vd för Colive om varför deras koncept blivit så populärt. > Läs mer

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.