Mia – en av oss på John Mattson

Att jobba med kommunikation handlar om allt från att planera loppisar till att välja de allra bästa bilderna och orden att dela på Instagram. Här berättar Mia Odeh, kommunikatör om sitt jobb på John Mattson.

Kvadrat
Mörkhårig kvinna med stor svart hund på skogsstig. Båda tittar in i kameran.
Naturstigarna runt kontoret gör det enkelt för Mia att ta en promenad på lunchen, gärna med fyrbenta vänner. Foto: Hans Alm

Mia Odeh är kommunikatör på John Mattson och jobbar med företagets webbplats och sociala medier och med marknadsföring av aktiviteter för boende och besökare i John Mattsons bostadsområden.
– Jag ser till att alla som är nyfikna på våra bostäder får en bra bild av vad vi erbjuder, till exempel genom att skriva begripliga texter och välja rätt bilder, säger hon.
Mia flyttade från Kalmar 2004 för att läsa journalistprogrammet i Stockholm. Hon har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap och har jobbat på flera tidningar.

För oss på John Mattson gäller det att förstå vad våra hyresgäster behöver.

– Jag bevakade fastighetsbranschen som reporter i sju år innan jag själv blev en del av branschen för två år sedan.
Idag bor Mia i Solna med sin man och deras två döttrar.
– Min fritid är en salig röra av motion, musik, god mat, skrivande och att vara en bra förebild för mina barn. Jag optimerar vardagen med smarta digitala tjänster.
Det bästa med jobbet tycker Mia är att hjälpa till att göra det enkelt och trevligt att bo hos John Mattson och att
visa det för omvärlden.

– För oss på John Mattson gäller det att förstå vad våra hyresgäster behöver. Genom att jobba med en lyssnande
kommunikation kan vi ta vara på det som fungerar bra och få en fingervisning om vad vi bör satsa på för att förbättra oss.

Mer att läsa

Visa mer >
John Mattsons medarbetare i arbetskläder lyssnar på en hyresgäst som pekar och förklarar i sin lägenhet.

Sanna – en av oss på John Mattson

De senaste åren har John Mattson stamrenoverat hundratals lägenheter. Vår projektkoordinator Sanna har knackat på till de flesta av dem för att informera om vad som komma skall. Här berättar hon om sitt jobb. > Läs mer
En grupp av John Mattsons medarbetare klädda i varselvästar poserar med uppsträckta armar för en fotografering framför en byggarbetsplats.

Engagerat på jobbet hos John Mattson

John Mattsons medarbetare är ovanligt engagerade och målfokuserade på jobbet. Dessutom har personalen kul ihop. Det framgår i en medarbetarundersökning där bolaget placerade sig en bra bit över den genomsnittliga arbetsplatsen på flera viktiga områden. > Läs mer
Anna Nordell, medarbetare på Ica Kvantum i Larsberg.

En profil i Larsberg

INTERVJU Efter 17 år som boende i Larsberg och medarbetare i den lokala ICA-butiken är det få i området som inte känner igen Anna Nordell. Nu trivs hon bättre än någonsin tack vare en ny fin bostad. > Läs mer

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.