Sanna – en av oss på John Mattson

De senaste åren har John Mattson stamrenoverat hundratals lägenheter. Vår projektkoordinator Sanna har knackat på till de flesta av dem för att informera om vad som komma skall. Här berättar hon om sitt jobb.

Kvadrat
John Mattsons medarbetare i arbetskläder lyssnar på en hyresgäst som pekar och förklarar i sin lägenhet.
Sanna Eriksson ute på informationsmöte inför stamrenovering hemma hos en av våra hyresgäster.

I sin roll som projektkoordinator har en stor del av Sanna Erikssons jobb handlat om att informera, samtala och vara ett stöd för våra hyresgäster inför och under stamrenoveringarna.

– Jag har hjälpt till när det ibland har uppstått fel som har påverkat hyresgästerna, men också varit ett stöd för entreprenören.

Det är inte vardag för de boende att gå igenom en stamrenovering.

Nu när stamrenoveringarna i Larsberg är så gott som avslutade ser hon tillbaka på hur omfattande arbetet har varit.

– Det är inte vardag för de boende att gå igenom en stamrenovering. Det har varit jobbigt i perioder men alla berörda har kämpat för att det ska bli så bra som möjligt.

– Det fina i min roll är alla möten med våra hyresgäster där jag har suttit många timmar i samtal och druckit kaffe, nykokt blåbärssaft och till och med fått en skinksmörgås när energin dalat. Det är enormt stort vad vi gått igenom tillsammans.

Sanna har arbetat inom kundservice i många år och har jobbat på John Mattson sedan 2015. Hon ser nu fram emot nästa utmaning med renoveringsprojekten i Käppala.

– Alla erfarenheter från renoveringarna i Larsberg är en stor fördel att ha med sig. Det känns mycket spännande att börja med ett nytt blankt papper och jag känner mig också stolt över det jag jobbar med och har åstadkommit hittills.

– Dessutom ska det bli spännande att lära känna våra nya hyresgäster och jag tror vi kommer ha mycket att prata om.

Sanna Eriksson

Sanna jobbar som projektkoordinator på John Mattson sedan 2015. Du når henne via e-post. Mer om hur John Mattson arbetar med stamrenoveringar kan du läsa här.

Mer att läsa

Visa mer >
En grupp av John Mattsons medarbetare klädda i varselvästar poserar med uppsträckta armar för en fotografering framför en byggarbetsplats.

Engagerat på jobbet hos John Mattson

John Mattsons medarbetare är ovanligt engagerade och målfokuserade på jobbet. Dessutom har personalen kul ihop. Det framgår i en medarbetarundersökning där bolaget placerade sig en bra bit över den genomsnittliga arbetsplatsen på flera viktiga områden. > Läs mer

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.