Loppis 29 april – här är programmet!

LOPPIS Den 29 april fyller vi hela centrumgången i Larsberg med nöje för hela familjen mellan klockan 11.00-15.00. Vi bjuder på aktiviteter för både vuxna och barn, bland annat kostnadsfri värdering av antikviteter och återbrukspyssel. Här finns hela programmet.

Loppmarknad

Själva loppisen hittar du längst med Larsbergs centrumgång där loppisborden står uppdukade med prylar som letar nya hem. Loppisen pågår mellan klockan 11.00-15.00.

 

Olika antiktiveter på ett bord.

Antikvärdering

Hittat något unikt på loppisen? Ta med ditt fynd till antikexperten Gunnar Hartman för en kostnadsfri värdering.

 

Cykelverkstad

Få hojen upprustad för den nya säsongen i vår mobila cykelverkstad.

Mat, mat och ännu mera mat

På plats under dagen finns Indian Street Foods prisbelönta foodtruck samt Lidingös egna korvmoj de luxe från Baton Rouge. Därtill finns olika godsaker så som brända mandlar och popcorn till försäljning.

 

Tippen kommer till dig!

Spara in en tur till tippen. För att underlätta för alla som är i vårstädartagen ställer vi ut en container där du kan lämna brännbara föremål för återvinning i samband med loppmarknaden. Obs: vi kan inte ta emot elektronik eller kemikalier.

 

Skoj för de lite yngre besökarna

 

Återbrukspysselverkstad

Vår pysselgeneral visar hur prylar som vanligtvis åker i soporna där hemma kan förvandlas till helt nya saker. Kul för barn i alla åldrar!

 

 

Träffa brandkåren!

Lidingös brandförsvar bjuder in alla nyfikna små brandhjältar att ta sig en närmare titt på en riktig brandbil.

 

 

Hoppborg

 

 

 

Ponnyridning

 

Varmt välkomna önskar vi på John Mattson!

Mer att läsa

Visa mer >
John Mattson och Tagehus går samman i en ny affär.
02 Jul, 2018

John Mattson etablerar sig i Käppala

Två byggmästarfamiljer går samman i och med en fastighetsaffär mellan John Mattson och Tagehus. Affären omfattar bostadsfastigheter i Käppala på Lidingö. I och med förvärvet växer John Mattsons bestånd till knappt 2 200 bostäder. > Läs mer
20 Jun, 2018

Gratis familjeteater i Larsbergsparken

Midsommar står för dörren och Lidingö Fria Teater sätter upp en helt ny pjäs på samma tema. Den 11 juli spelas "Vi vill ju bara fira midsommar!" i Larsbergsparken. > Läs mer
U25 i Larsberg - murstenar läggs för att inviga bygget
13 Jun, 2018

Första stenen till U25 på plats!

Onsdag den 13 juni startar bygget av John Mattsons senaste projekt - bostadshuset U25 med drygt 70 hyreslägenheter för ungdomar i Larsberg på Lidingö. U25 har drivits som expressprojekt tillsammans med Lidingö stad och är ett viktigt bidrag till Stockholms bostadsutbud för unga vuxna. > Läs mer