Loppis 29 april – här är programmet!

LOPPIS Den 29 april fyller vi hela centrumgången i Larsberg med nöje för hela familjen mellan klockan 11.00-15.00. Vi bjuder på aktiviteter för både vuxna och barn, bland annat kostnadsfri värdering av antikviteter och återbrukspyssel. Här finns hela programmet.

Loppmarknad

Själva loppisen hittar du längst med Larsbergs centrumgång där loppisborden står uppdukade med prylar som letar nya hem. Loppisen pågår mellan klockan 11.00-15.00.

 

Olika antiktiveter på ett bord.

Antikvärdering

Hittat något unikt på loppisen? Ta med ditt fynd till antikexperten Gunnar Hartman för en kostnadsfri värdering.

 

Cykelverkstad

Få hojen upprustad för den nya säsongen i vår mobila cykelverkstad.

Mat, mat och ännu mera mat

På plats under dagen finns Indian Street Foods prisbelönta foodtruck samt Lidingös egna korvmoj de luxe från Baton Rouge. Därtill finns olika godsaker så som brända mandlar och popcorn till försäljning.

 

Tippen kommer till dig!

Spara in en tur till tippen. För att underlätta för alla som är i vårstädartagen ställer vi ut en container där du kan lämna brännbara föremål för återvinning i samband med loppmarknaden. Obs: vi kan inte ta emot elektronik eller kemikalier.

 

Skoj för de lite yngre besökarna

 

Återbrukspysselverkstad

Vår pysselgeneral visar hur prylar som vanligtvis åker i soporna där hemma kan förvandlas till helt nya saker. Kul för barn i alla åldrar!

 

 

Träffa brandkåren!

Lidingös brandförsvar bjuder in alla nyfikna små brandhjältar att ta sig en närmare titt på en riktig brandbil.

 

 

Hoppborg

 

 

 

Ponnyridning

 

Varmt välkomna önskar vi på John Mattson!

Mer att läsa

Visa mer >
07 Sep, 2018

Tips från coachen

Basketspelaren och coachen Lovisa Hagberg delar med sig av sina bästa tips till dig som vill förbereda dig inför Larsberg 3x3 Basket Challenge. > Läs mer
27 Aug, 2018

Ny basketturnering i Larsberg den 15 september

Gatusporten 3x3 basketboll har kommit till Larsberg för att stanna. Nu startar vi en årlig turnering i samarbete med Lidingö Basket och Lidingö stad. Larsberg 3x3 Basket Challenge äger rum lördagen den 15 september i Larsbergsparken och är gratis att vara med i. Läs mer och anmäl dig här. > Läs mer
John Mattsons logotyp tillsammans med logotyper för Facebook och Instagram.
14 Aug, 2018

Följ oss på Facebook och Instagram

Använder du sociala medier? Det gör vi också! På Facebook och Instagram får du snabb information om evenemang andra händelser i våra områden. Här kan du följa oss. > Läs mer