Se filmen från loppisen här!

Den 29 april 2018 anordnade John Mattson för första gången en stor loppis i Larsberg. Arrangemanget är en del av John Mattsons satsning på att skapa mötesplatser mellan husen och få igång fler aktiviteter i Larsberg.

Larsberg

En årligt återkommande loppis är en viktig del i John Mattsons satsning på att skapa mötesplatser för alla åldrar i Larsberg och aktivera området för både boende och besökare. Den sociala hållbarheten är viktig för John Mattson som inom samma verksamhetsområde bland annat arrangerar utomhusbio den 24-25 augusti i år.

Loppisen blev ett uppskattat event för hyresgäster fick första tjing på erbjudandet att hyra loppisbord till ett rabatterat pris och borden sålde slut snabbt. Trots duggregn strömmade många besökare till och mot slutet av dagen hade merparten av alla prylar till salu bytt ägare.
Hållbarhet och återbruk var övergripande teman – besökarna kunde bland annat få sina cyklar fixade, göra sig av med grovsopor, prova på återbrukspyssel och naturligtvis köpa begagnade saker. Dessutom bjöds det på ponnyridning och gratis antikvärdering.

John Mattsons medarbetare fanns i loppisområdet och svarade på frågor om allt från lägenhetsförmedling till utvecklingsplaner för Larsberg och – den helt klart vanligaste frågan – när blir det loppis igen?

Andra evenemang i Larsberg

Loppis i Larsberg

Arrangerades första gången 2018. Evenemanget görs i samarbete med Stockholmsmarknader.

Utomhusbio i Larsberg

Två sommarkvällar fyllda med film under bar himmel utanför Larsbergsvägen 10. Anordnas årligen i samarbete med Lidingö stad.

Städdrevet

John Mattson bjuder årligen in sina hyresgäster till en städkväll där vi tillsammans ronderar våra områden och gör rent och fint inför sommaren. Drevet avslutas med korvgrillning och utlottning av priser.