Vi söker en kundvärd

Brinner du för att ge riktigt bra service? Trivs du med att vara en spindel i nätet-funktion? Vill du vara en del av en företagskultur som präglas av öppenhet, professionalitet och engagemang? Då kanske du är den vi söker!

Lediga jobb

Vi letar efter dig som gillar samarbete och kundkontakt, är noggrann och har erfarenhet av hyresadministration. Som kundvärd hos oss blir du en del av en företagskultur som präglas av öppenhet och professionalitet med engagerade medarbetare.

Som kundvärd är du en nyckelperson i vår kundtjänst och ett av våra viktigaste ansikten ut mot hyresgästerna. Rollen innefattar främst uthyrning av bostäder, mindre lokaler och parkeringsplatser men även löpande kundkontakt via telefon, digitalt och via besök. Du arbetar i nära samarbete med förvaltare, biträdande förvaltare och bovärdar för att erbjuda våra hyresgäster en hög service. Tjänsten innebär att du aktivt arbetar med att vårda och utveckla relationen med våra hyresgäster.

I den här tjänsten rapporterar du till förvaltaren och utgår från våra luftiga och fina lokaler i Larsberg, på Lidingö, och du jobbar med alla våra fastigheter i olika kommuner i Stockholmsområdet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Generera en kundupplevelse i kvalitet och kundbemötande samt se till att hyresgästerna är nöjda
  • Arbeta utifrån affärsmässig omsorg, göra bedömningar utifrån ett fastighetsägaransvar
  • Bidra till kund och affärsnytta
  • Uthyrning och uppsägning av bostäder, mindre lokaler och parkeringar
  • Kontraktsskrivning både fysiskt och digitalt
  • Hantering av överlåtelser, byten och andrahandsansökningar
  • Via telefon ta emot och registrera felanmälan samt besvara frågor från hyresgäster
  • Nyckelhantering både internt och externt med hyresgäster och entreprenörer
  • Information och service till hyresgäster, via alla kontaktytor så som bland annat personliga möten, digitalt och telefon
  • Bidra till att befintliga arbetsprocesser inom kundtjänst effektiviseras

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig med minst godkänd gymnasieutbildning samt flera års erfarenhet av uthyrning av bostäder. I dagsläget arbetar du kanske som biträdande förvaltare, förvaltare, hyresadministratör, kundkoordinator etc. Du har goda kunskaper inom hyresjuridik och hyresadministration. Du är öppen för nya digitala kommunikationsverktyg. Du är van att arbeta i Office-programmen och har gärna erfarenhet från något fastighetssystem.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid ditt engagemang och dina personliga egenskaper. För att trivas i den här rollen är det av vikt att du är positiv, professionell, serviceinriktad, stresstålig och prestigelös samt agerar självständigt inom din yrkesroll. Som person är du en lagspelare, trygg i dig själv och har lätt att lära. I ditt arbete är du kundorienterad, lösningsorienterad och trivs med att hantera många ärenden samtidigt. Du har god kommunikativ förmåga samt uttrycker dig väl i svenska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig

John Mattson erbjuder en attraktiv arbetsplats med sunt klimat, hög trivsel och stort engagemang. Vi tycker om att arbeta och samtidigt ha kul och välkomnar dig som delar våra värderingar. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete i vår kundtjänst på ett företag med en organisation om cirka 30 medarbetare där samtliga är viktiga kugghjul i maskineriet. Du kommer att ha en varierande roll med mycket kundkontakt, administration och möjligheten att vara med och effektivisera befintliga arbetsprocesser inom kundtjänst.

För mer information och ansökan

I rekryteringen samarbetar vi med Real Competence. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast, dock senast den 28 maj 2021. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennica Klaman på jennica.klaman@realcompetence.se

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Mejla oss!

Hittade du information du sökte?