Vi söker en kvalificerad bolagsekonom

Är du Bolagsekonom idag, och skulle vilja vidareutveckla dig inom koncernperspektivet? Lockas du av fastighetsbranschen och är genuint intresserad av redovisning? Då kan rollen som kvalificerad Bolagsekonom på John Mattson vara något för dig!

Lediga jobb
Tre kollegor i samtal vid ett fikabord

Vi är i ett intressant skede av tillväxt, och behöver förstärka ekonomiavdelningen med en kvalificerad Bolagsekonom. Är du kanske Bolagsekonom idag, och skulle vilja vidareutveckla dig inom koncernperspektivet? Lockas du av fastighetsbranschen och är genuint intresserad av redovisning? Då kan rollen som kvalificerad Bolagsekonom på John Mattson vara något för dig!

Detta söker vi

Vi söker en Bolagsekonom till ekonomiavdelningen som idag består av sex personer. Du kommer att ha ett helhetsansvar för redovisningen i ett antal fastighetsägande bolag i koncernen, med allt från löpande redovisning till bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration. I bokslutsarbetet ingår uppföljning av resultatutfall gentemot prognos och budget.

Du får möjligheten att utvecklas inom koncernredovisning, IFRS och skatt. Du rapporterar till redovisningschef.

Du kommer att vara placerad på John Mattsons huvudkontor som är beläget i ljusa och natursköna lokaler på Lidingö, inte långt från Lidingöbron och med buss, Lidingöbanan eller båtförbindelse i nära anslutning till kontoret.

Du som person

För att lyckas i rollen som kvalificerad Bolagsekonom är du en produktiv person med eget driv att slutföra en påbörjad uppgift, och du förstår vikten av att hålla deadlines. Att du vidare är en strukturerad person som värderar en hög kvalitet på det du lämnar ifrån dig, ser vi som en självklarhet. Du är även nyfiken på redovisningsfrågor och tar gärna in ny kunskap inom området.

Ansökan

Låter tjänsten intressant för dig? Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt.  Läs mer om tjänsten och ansök här.

Välkommen med din ansökan!

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Kundtjänst

Hittade du information du sökte?