Vi söker en senior projektledare

John Mattson är i en tillväxtfas där vi vill etablera oss genom ytterligare förvärv i tillväxtkommuner i Stockholmsområdet. Nu förstärker vi organisationen med fler nytänkande, kompetenta och serviceinriktade medarbetare. Nu söker vi en senior projektledare för att driva bostadsprojekt.

Lediga jobb

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och lockas av en viktig och bred roll med stort utrymme att agera utifrån strategier och tillväxtmål? Trivs du i en företagskultur som präglas av öppenhet, professionalitet och engagemang? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Om tjänsten

Som projektledare på John Mattson har du ett helhetsansvar över att utveckla och driva hållbara bostadsprojekt från tidiga skeden till inflyttning. Du kommer att driva flera olika projekt parallellt i olika faser så det är viktigt att det är något som du trivs med. Projekten genomförs i nära samarbete med affärsutveckling och förvaltningsorganisationen. Tjänsten är idag tänkt i huvudsak för nyproduktionsprojekt men kan även omfatta ombyggnationer och variera över tid. Utöver att driva byggprojekt så kommer du även vara delaktig i verksamhetsutveckling.

I rollen ingår ansvar för:

  • Produktionsansvarig och ekonomiskt ansvarig för byggprojekt
  • Leda byggprojekt från tidiga skeden till inflyttning
  • Ansvara för att ta fram kostnadskalkyler och analyser
  • Ansvara för projektering
  • Genomföra förfrågan, förhandling och upphandling av entreprenader
  • Driva eller medverka i detaljplaneskedet
  • Självständigt upprätta och behålla relationer med entreprenörer, kommuner och andra intressenter

Du utgår från vårt kontor på Lidingö och driver projekt i Stockholmsområdet. Du rapporterar till Chef Projekt.

Är det här du?

Vi söker dig med akademisk examen inom bygg/fastighet alternativt har du förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Du har ca 8 års erfarenhet av projektledning med fokus på nyproduktion av bostäder. Du har ett genuint intresse för utveckling av bostäder och goda livsmiljöer och är van att leda flera projekt parallellt med en mycket god förståelse för hela processen från förstudie till överlämning. Du uttrycker dig väl i svenska i både skrift och tal.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är positiv, professionell och prestigelös samt agerar självständigt inom din yrkesroll. Du är driven, affärsmässig, har hög leveranskvalité och är en skicklig ledare i dina projekt. Vidare har du strategisk förmåga, är resultatorienterad samt har ett flexibelt förhållningssätt. Du är en lagspelare, trygg i dig själv och bidrar med dina kompetenser och din person för det bästa resultatet.

Ansökan

Tycker du att tjänsten som Projektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta? I denna rekrytering samarbetar John Mattson med Boardtalk. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Henrik Nyberg (070-790 05 29 alt. henrik.nyberg@boardtalk.se) på Boardtalk AB. Urval och intervjuer kommer att inledas den andra veckan i augusti men vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Vi erbjuder dig

John Mattson är på en spännande förändringsresa som framöver ska växa både storleksmässigt och geografiskt i Stockholmsområdet. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete i en organisation med cirka 30 medarbetare. Arbetsplatsen präglas av sunt klimat, hög trivsel och stort engagemang där alla medarbetare är viktiga för helheten. Bolaget har en stabil grund att stå på och vi utvecklar och förädlar för att vässa oss ännu mer.

Om John Mattson

John Mattson är ett bostadsfastighetsbolag med 2 800 hyreslägenheter och med verksamhet i fem kommuner i Stockholmregionen; Lidingö, Sollentuna, Stockholm, Nacka och Upplands Väsby. Vår ambition är att fortsätta växa i bra marknadslägen i Stockholmsregionen. Bolagets strategi fokuserar på förvaltning, förädling, förtätning och förvärv. Verksamheten etablerades 1965 av byggmästare John Mattson och värdegrunden – långsiktighet, professionalitet och engagemang – är lika stark idag som då. Vår vision är att skapa goda livsmiljöer över generationer. Vi vill erbjuda en välfungerande vardag för alla, genom förvaltning och utveckling av trivsamma bostäder och trygga boendemiljöer. John Mattson är noterat på Nasdaq Stockholm. Läs mer om oss på: www.johnmattson.se

Läs mer och ansök här

 

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Mejla oss!

Hittade du information du sökte?