Årets loppis i Larsberg skjuts fram till i höst

Med anledning av coronaepidemin tillåts inte längre folksamlingar med mer än 50 personer. Därför har vi beslutat att ställa in årets Loppis i Larsberg den 26 april. Vi hoppas kunna genomföra loppisen i höst istället.

Nyheter
Varför köpa nytt varje säsong när barn växer ur sina kläder och skor så fort?

De senaste veckornas utbrott av Covid19-viruset har krävt en rad försiktighetsåtgärder från vårt håll, och vi bedömer nu alla situationer individuellt för att skydda dig som bor hos oss, och våra medarbetare från smittspridning. Fredagen den 27 mars beslutade regeringen att tills vidare förbjuda folksamlingar med fler än 50 personer. Vi har därför tagit beslutet att ställa in årets Loppis i Larsberg den 26 april, och hoppas istället kunna arrangera loppisen i höst.

Du som redan bokat bord till loppisen får tillbaka dina pengar. Återbetalningen sker automatiskt, men kan komma att dröja ett tag då företaget som administrerar ekonomin är högt belastade just nu på grund av många andra inställda evenemang.

Vi återkommer naturligtvis med information när nytt datum för loppisen är bestämt, och önskar dig i förväg varmt välkommen till Loppis i Larsberg.

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Kundtjänst

Hittade du information du sökte?