Christina Hansson är vår nya förvaltningschef

I augusti tillträdde Christina Hansson som ny förvaltningschef hos oss på John Mattson Fastighetsföretagen AB. Christina har 20 års erfarenhet från branschen och kommer närmast från Newsec där hon arbetat med strategisk rådgivning, analys och fastighetsvärdering.

Nyheter
Kvinna i prickig klänning och mörkblå tröja framför tegelvägg med John Mattsons logotyp på. Kvinnan ler mot kameran.
Christina Hansson är ny förvaltningschef på John Mattson och ingår i bolagets ledningsgrupp. Foto: Hans Alm

Christina Hansson kommer att leda John Mattsons förvaltningsorganisation och ingå i bolagets ledningsgrupp som tillsammans driver bolagets strategiska arbete med förvaltning, förädling, förtätning och förvärv.

– John Mattson är ett bolag som är inne i en väldigt spännande utvecklingsfas och vars värderingar stämmer väl överens med mina, säger Christina Hansson.

Nu ser hon fram emot att fortsätta utveckla bolagets integrerade förvaltningsverksamhet, där hållbarhet och digitalisering ingår som självklara beståndsdelar.

– En hel del är påbörjat och det ska vi förvalta på bästa sätt. Även om många arbetsuppgifter är återkommande är ingen dag den andra lik. Jag gillar den kombinationen, en långsiktighet men med föränderlighet där det gäller att hitta den mest optimala lösningen.

Vi på John Mattson hälsar Christina varmt välkommen till oss!

 

Christina Hansson

Född: 1972

Bor: I Stockholm

Före John Mattson: Bland annat utvecklingsstrateg och affärsområdeschef på Huge Fastigheter, projektledare på Pangea Property Partner och marknadsansvarig på AP Fastigheter.

Vill du komma i kontakt med Christina? Du når henne på [email protected] eller via John Mattsons växel; 08-613 35 00.

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.