Extra allt på årets Loppis i Larsberg

Missa inte årets Loppis i Larsberg! Söndagen den 26 april fyller vi återigen Larsbergs centrum med fyndchanser och aktiviteter för alla åldrar.

Nyheter

Söndagen den 26 april bör du definitivt ta vägarna förbi Larsberg på Lidingö. Då är det dags för Loppis i Larsberg med aktiviteter och godsaker för alla i familjen. Det är tredje året i rad som vi på John Mattson tillsammans med Stockholmsmarknader bjuder in boende och besökare i Larsberg till folkfest i hållbarhetens tecken, och i år finns fler aktiviteter på schemat än någonsin.

Loppisen pågår mellan klockan 11.00-15.00 i centrumgången i Larsberg. I anslutning till loppisområdet hittar du kostnadsfria aktiviteter för alla åldrar:

  • Återbruksverkstad
  • Antikvärdering
  • Trekamp (Nytt för i år!)
  • Hoppborg
  • Ponnyridning
  • Cykelreparationer
  • Uppvisning i Krav Maga

På området finns också musik och försäljning av mat och klassiskt marknadsgodis. Vi tillhandahåller också insamling av brännbara grovsopor där alla är välkomna att lämna föremål som blir kvar efter loppisen. Vill du träffa oss från John Mattson? Välkommen förbi vårt tält på torget!

Kom ihåg att anmäla intresse för evenemanget på vår Facebook-sida för att inte missa praktisk information och smarta tips för både dig som ska sälja eller fynda på loppisen.

Varmt välkommen till Larsberg söndag den 26 april 2020!

Vill du sälja på loppisen?

Du som bor hos oss får hyra bord till ett superbra pris! I år kan du också lägga till en klädställning till din plats. Bordsbokningen öppnar den 25 februari på Stockholmsmarknaders webbplats:

Boka bord

Om Loppis i Larsberg

Loppis i Larsberg är ett årligen återkommande evenemang inom Mellan Husen – John Mattsons koncept för social hållbarhet. Syftet är att skapa tillfällen och platser för människor att mötas ute i sitt eget hemområde. Loppisen anordnas sedan 2017 av oss i samarbete med Stockholmsmarknader. Alla boende och besökare i Larsberg är välkomna.

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Kundtjänst

Hittade du information du sökte?