Kundtjänst ändrar rutiner på grund av smittorisk

Vi på John Mattson vidtar åtgärder för att hålla hyresgäster och personal friska och förhindra smittspridning. Vi ber dig som bor hos oss att läsa igenom den här informationen för att vi gemensamt ska kunna förebygga smitta.

Nyheter

Endast tidsbokade besök i kundtjänst
John Mattsons kundtjänst är bemannad som vanligt men receptionen på huvudkontoret på Larsbergsvägen 10 kommer tills vidare hålla dörren stängd för besökare. Endast inbokade möten tas emot. Telefontiderna är 7.00-10.00 och 13.00-15.00. Kontakta kundtjänst på e-post [email protected]. Felanmälningar görs enklast på Mina sidor på vår hemsida.

Felanmälan: Just nu är det prioriterat att hålla våra hyresgäster och vår personal friska. Vi fokuserar därför på funktionsfel av brådskande karaktär. Endast arbeten som syftar till att säkerställa boendefunktionen görs. Men vi tar självklart emot felanmälningar som vanligt. Har du gjort en felanmälan och uppvisar symptom på virussmitta ber vi dig att meddela oss så att kan vi planera om eventuella möten eller besök i din lägenhet. Håll kontakt med oss: Ring 08-613 35 00 eller mejla oss på [email protected]. Vi tar självklart hänsyn till GDPR och sparar ingen hälsoinformation längre än vad som är absolut nödvändigt.

John Mattson följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer om Coronavirus, covid-19. Vi följer myndigheternas information om lägesutvecklingen och har beredskap för att hantera situationer som kan uppstå om en medarbetare skulle misstänkas vara smittad. Vi uppmanar även våra leverantörer och entreprenörer att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för sin personal.

Mer information
Misstänker du att du är smittad, kontakta sjukvårdsupplysningen via 1177 så snabbt som möjligt för rådgivning. Mer information och svar på frågor hittar du på Folkhälsomyndighetens webbplats.

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.