John Mattson börsintroduceras

John Mattson är numera ett börsnoterat bolag. Onsdagen den 5 juni ringde vår vd Siv Malmgren in bolagets allra första handelsdag på Stockholmsbörsens huvudlista.

Nyheter
Såhär såg det ut på Times Square i New York när Nasdaq välkomnade John Mattson till Stockholmsbörsen den 5 juni 2019.

Sedan onsdagen den 5 juni är John Mattson Fastighetsföretagen AB ett börsnoterat bolag.

Klivet in på börsen innebär att John Mattson inte längre endast har ett fåtal ägare, utan nu ägs av flertalet investerare, såväl institutionella som privata.

– Vi är mycket glada över allmänhetens och de institutionella investerarnas intresse för bolaget John Mattson. Vi ser fram emot att, som noterat bolag, fortsätta vårt långsiktiga utvecklingsarbete för att skapa goda livsmiljöer över generationer, sade John Mattsons vd Siv Malmgren strax innan den traditionsenliga klockringningen som markerar starten på bolagets första handelsdag.

Vill du veta mer?

All bolagsinformation för investerare hittar du här.

Till investor relations

Mer att läsa

Visa mer >
En grupp av John Mattsons medarbetare klädda i varselvästar poserar med uppsträckta armar för en fotografering framför en byggarbetsplats.

Engagerat på jobbet hos John Mattson

John Mattsons medarbetare är ovanligt engagerade och målfokuserade på jobbet. Dessutom har personalen kul ihop. Det framgår i en medarbetarundersökning där bolaget placerade sig en bra bit över den genomsnittliga arbetsplatsen på flera viktiga områden. > Läs mer
John Mattson och Tagehus går samman i en ny affär.

John Mattson etablerar sig i Käppala

Två byggmästarfamiljer går samman i och med en fastighetsaffär mellan John Mattson och Tagehus. Affären omfattar bostadsfastigheter i Käppala på Lidingö. I och med förvärvet växer John Mattsons bestånd till knappt 2 200 bostäder. > Läs mer

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.