Nu är vi ny hyresvärd i Rotsunda och Rotebro

Den 4 maj tillträdde vi våra nyförvärvade fastigheter i Sollentuna. Nu vill vi hälsa alla våra 541 nya hushåll i Rotebro och Rotsunda varmt välkomna som hyresgäster hos oss.

Nyheter

I december 2019 slöt vi avtal med Sollentunahem om förvärv av 541 lägenheter i Rotsunda och Rotebro i Sollentuna. Måndagen den 4 maj var det äntligen dags för tillträdet av våra nya fastigheter, och dagen till ära var en stor del av personalstyrkan på plats för att rivstarta arbetet med att sätta sig in i förvaltningen och driften av våra totalt 27 nya hus.

Nu ser vi fram emot att lära känna våra nya hyresgäster och fortsätta utvecklingen av goda livsmiljöer i våra nya områden.

För dig som bor hos oss i Rotsunda eller Rotebro har vi satt ihop information om vad ägarbytet innebär för dig. Det kan du läsa mer om här. 

Tillbaka till våra rötter

Några av husen som ingår i vårt förvärv i Rotsunda uppfördes av John Mattson på 1940- och 50-talet. Därmed är vi på sätt och vis tillbaka till våra rötter när vi nu blir hyresvärd för de här husen mer än 50 år senare.

Mer att läsa

Visa mer >
Porträtt av kommissarie Fredrik Wallén.

”Vårda engagemanget för det egna området”

KRÖNIKA Ju fler som föregår med gott exempel, desto bättre blir tryggheten i ett bostadsområde. Det menar Lidingös kommissarie Fredrik Wallén. I den här gästkrönikan slår han ett slag för den kollektiva styrkan i trygghetsarbetet. > Läs mer

Det trygga boendet

Att känna sig trygg i sin boendemiljö är viktigt för att må bra. Här kan du läsa om hur vi på John Mattson arbetar med att skapa trivsamma och trygga boendemiljöer för alla. > Läs mer
Visualisering av inredning i en lägenhet i U25.

Delningslägenheter i U25 skapar gemenskap för ungdomar

Med delade ytor och tjänster ökar gemenskapen. John Mattsons ungdomsbostadshus U25 får tre delningslägenheter genom vår nya samarbetspartner COLIVE. > Läs mer

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.