Nu bygger vi Parkhusen

Mellan Larsbergsparken och Larsbergs centrum byggs nu två nya bostadshus, Parkhusen. Parkhusens totalt 80 hyreslägenheter står klara för inflyttning till sommaren 2018.

Nyheter

Vi bygger just nu två nya bostadshus i Larsbergs centrum, Parkhusen. De har totalt 80 hyreslägenheter och består av två delar, fem och sju våningar höga. Bygget startade i februari 2017. Till sommaren 2018 beräknas husen vara inflyttningsklara. Konceptet hus i park ger bostäderna god tillgång till dagsljus, frisk luft och rekreationsyta med lekplats, utegym och sittmöbler i parken direkt utanför porten. Alla lägenheter har balkong eller uteplats och säkerhetsdörr. Plats för tvättmaskin och torktumlare finns i alla lägenheter på 50 kvm och större. Parkett och klinker är de genomgående golvmaterialen.

Parkhusen ligger ett par minuters promenad från Lidingöbanans station Larsberg och det tar 15 minuter till Ropsten där tunnelbanans röda linje ansluter. Från Larsberg till T-centralen tar det endast ca 20 minuter. Flera busslinjer till Lidingö centrum och andra delar av ön trafikerar området. Pendlingsbåt går från Dalénums brygga till Nacka, Saltsjö kvarn, Djurgården och Nybroviken. Cykelavståndet till T-Centralen är 20-30 minuter.

Intresseanmälan och förmedling

Lägenheterna presenteras på Bostadsförmedlingens sida med nyproduktioner. Du kan skicka en e-postbevakning för att få information när bostäderna släpps för intresseanmälan. OBS! Det går inte att ställa sig i kö till lägenheterna än. Hyresrätterna kommer att förmedlas via Bostadsförmedlingen. En mindre del kommer att förmedlas genom vår interna kö.

Läs mer om Parkhusen

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.