Nu släpper vi 80 nya lägenheter för uthyrning

Nu börjar uthyrningen av 80 helt nybyggda lägenheter i Parkhusen på Lidingö. Välkommen att anmäla ditt intresse hos Bostadsförmedlingen, eller via Mina Sidor om du redan bor hos oss.

Nyheter
Parkhusens interaktiva lägenhetsväljare

Nu är intresseanmälan öppen till Parkhusen – 80 helt nybyggda lägenheter i Larsberg på Lidingö. Parkhusen är uppförda i direkt anslutning till rekreation såväl som service och kollektivtrafik.

Läs mer om lägenheterna här på vår webbplats. Intresseanmälan görs via Bostadsförmedlingen. Visning kommer att äga rum i en av lägenheterna på entréplan i februari. Inflyttning i Parkhusen sker i början av juli.

Vill du se var i husen lägenheterna ligger? Missa inte att kolla runt i vår interaktiva lägenhetsväljare. Där kan du se alla lägenheternas planlösningar och filtrera lägenheterna efter storlek, rum eller hyra.

Redan kund hos oss?

Åtta av lägenheterna i Parkhusen förmedlas i första hand till de som redan bor hos oss idag. Logga in på Mina Sidor om du vill anmäla intresse för en av lägenheterna. Intresseanmälan för dig som redan bor hos oss är öppen till och med den 12 januari.

Välkommen med din intresseanmälan!

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.