Bo i Traneberg – med Mälaren runt husknuten

Traneberg är en del av Västerort i Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till bland annat Alvik, Ulvsunda, Kungsholmen och Kristineberg. Härifrån har du nära in till Stockholm city tack vare tunnelbanans gröna linje, och bara ett stenkast bort hittar du Mälaren som erbjuder härliga promenadstråk och svalkande bad under sommarhalvåret.

Området

Våra hyresrätter: 27 st
Restid till T-Centralen: 30 min
Närmsta park och naturområde: 
Skolor i området: 

Våra adresser i Traneberg:

Stopvägen 78-82

Våra bostäder i Traneberg

hyresratt_johanneshov

Antal rum

1-4 rum och kök

hyresratt_johanneshov

Storlek

34-84 kvm

hyresratt_johanneshov

Restid till T-centralen

Cirka 30 minuter

Vi tillhandahåller 27 hyresrätter i Traneberg

Vi har i dagsläget 27 hyreslägenheter på Sulitelmavägen i Alvik/Traneberg. Lägenheterna färdigställdes våren 2017 och projektet är certifierat enligt Miljöbyggnad Silver.

Är du intresserad av en lägenhet i Traneberg? Våra lägenheter förmedlas via bostadsförmedingen i Stockholm.

Restauranger, kaféer och fantastiska kommunikationer

Traneberg är uppkallat efter ett värdshus som drevs av krögaren Bengt Trana på 1700-talet, när området fortfarande tillhörde Ulvsunda slott. 1902 köptes Traneberg av Stockholm stad som en del av planerna att expandera Stockholm utanför tullarna. På 1930-talet blev sedan Traneberg det första bostadsområdet i Stockholm att vara helt bebyggt av smalhus.

Idag är Traneberg ett fantastiskt mysigt bostadsområde med en mataffär, flera små restauranger och kiosker, utegym och en stor lekplats för de små. Bara en kort promenad bort finns Alviks torg. Där finns flera kaféer, restauranger och butiker. Torget erbjuder också fantastiska kommunikationsmöjligheter till hela Stockholm. Förutom tunnelbanans gröna linje stannar även Tvärbanan, Nockebybanan och ett flertal bussar här.

För dig som vill kunna strosa ut i naturen finns Mälaren bara en kort promenad bort. Här hittar du härliga promenadstråk och flera badplatser som bjuder på svalkande dopp under sommarmånaderna.

Bara 14 minuter från Stockholm City

Från Alviks torg kan du ta dig till T-centralen på 14 minuter med tunnelbanans gröna linje. Härifrån går också ett flertal bussar och tvärbanan som du kan ta för att enkelt åka till både Liljeholmen, Sickla, Solna och Bromma flygplats.

Om du vill bo nära vattnet och samtidigt ha smidiga kommunikation i närheten, är Traneberg området för dig.

 

Bor du redan hos oss i Traneberg? 

Börja prenumerera på våra nyhetsutskick och få alla händelser till din mejl.

Anmäl dig här

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.