Utomhusbio i Larsberg genomförs för sjätte året!

Boende, Nyheter
utomhusbio-i-larsberg-genomför-för-sjätte-året-besökare-på-bion

Vi är glada att meddela att utomhusbion på Lidingö återvänder för sjätte året i rad!

Det är med stor glädje vi presenterar det mångsidiga och färgglada programmet för årets största kulturevenemang på Lidingö. Den 25-26 augusti kommer vi att bjuda på sex fantastiska filmer för både vuxna och barn i den vackra omgivningen i Larsberg. Bland höjdpunkterna finns den Oscarsbelönade filmen ”Everything Everywhere All at Once” och Ruben Östlunds senaste verk ”Triangle of Sadness”. Det bästa av allt är att entrén är helt gratis till samtliga filmer!

Utomhusbion i Larsberg har blivit en populär tradition som besöks av många av våra hyresgäster och av andra på och utanför Lidingö. Arrangemanget är en del av John Mattsons arbete inom social hållbarhet där vi bland annat skapar mötesplatser i våra bostadsområden för att levandegöra platsen och stärka relationen mellan hyresgäster, säger Mari Edberg, kommunikationschef John Mattson.

Förra året tog vi utomhusbion till nya höjder genom att fokusera på miljöarbete. Vi erbjöd bland annat en cykelgarderob för våra besökare, vilket uppmuntrade fler att välja cykeln som transportmedel till evenemanget. Cykelgarderoben var en säker plats där man kostnadsfritt kunde förvara sin cykel, och de som lämnade in sin cykel fick gratis popcorn när de visade upp sin garderobsbiljett.

Vi ser fram emot att återigen skapa en minnesvärd och underhållande upplevelse för alla Lidingöbor och besökare. Så packa picknickfilten, sätt dig bekvämt och låt oss tillsammans njuta av magiska stunder under stjärnhimlen på Lidingös utomhusbio!

 

Allt du behöver veta om evenemanget finns på biolarsberg.se

Årets utomhusbio arrangeras av Lidingö stad och John Mattson i samarbete med Sweden Eventcenter och utebio.se.

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.