Om oss

John Mattson är en privat bostadsfastighetsägare med 2 800 hyreslägenheter och med verksamhet runt om i Stockholmregionen; på Lidingö, i Sollentuna, Stockholm, Nacka och Upplands Väsby. Bolagets strategi fokuserar på förvaltning, förädling, förtätning och förvärv. Förvaltningen av John Mattsons fastigheter genomsyras av ett helhetsperspektiv och närhet till kunderna. Bolagets vision är att skapa goda livsmiljöer över generationer. John Mattson är noterat som JOMA på Nasdaq Stockholm Mid Cap-listan.

Information för investerare

Sedan juni 2019 är vi ett börsnoterat bolag. Mer information för dig som är investerare hittar du här.

För investerare

Organisation

Bolagsstyrning och ledningsgrupp.

Läs mer

Årsredovisning

Här kan du beställa hem ett tryckt exemplar av vår senaste årsredovisning.

Beställ årsredovisning

Medarbetare

Hos oss på John Mattson jobbar ett trettiotal medarbetare inom följande områden; fastighetsförvaltning, projekt, affärsutveckling, kommunikation, ekonomi och finans, samt HR.

De flesta medarbetarna utgår från huvudkontoret i Larsberg på Lidingö, medan en del av medarbetarna, framför allt inom förvaltningsorganisationen, tidvis är knutna till förvaltningskontoren ute i våra områden.

På huvudkontoret finns vår reception där våra kundvärdar tar emot hyresgäster och arbetar med förmedling av lägenheter.

En majoritet av våra medarbetare är kvinnor.

 

 

John Mattson – historia och framtid

Från en handfull till flera tusen ägare. De senaste åren har utvecklingen i bolaget gått i rekordfart med nyproduktion, förvärv och notering på Nasdaqs Stockholmslista. Här kan du se filmen om var vi är idag, och vart vi är på väg.


Mer om oss

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Mejla oss!

Hittade du information du sökte?