Hyresrätt i Söderort

I den här regionen är vårt bestånd främst koncentrerat till Hägerstensåsen, Västberga, Örby och Nacka. Våra fastigheter består framförallt av byggnader uppförda under 1940-tal samt 2000–2010-tal. Vi har även flera utvecklingsfastigheter i olika skeden, bland annat i Örnsberg.

Är du intresserad av hyresrätt i Söderort? Läs om våra områden nedan.

Finnboda

Här äger vi en vacker 1920-talsfastighet med befintliga kontorslokaler och en byggrätt för nya bostäder. Detaljplan och utveckling av nya fastigheter här är planerat till 2023. I Finnboda driver vi också utvecklingsprojekt.

Läs mer om Finnboda

Hägerstensåsen

I Hägerstensåsen äger vi ett tiotal fastigheter. De flesta byggnader är uppförda under 1990-talet men här finns också nya hus från 2020.

Midsommarkransen

I Midsommarkransen har vi en bostadsfastighet som heter Blåklockan 2. Fastigheten ligger på Midsommarvägen 11 och innehåller 23 lägenheter. Huset är uppfört 1938.

Gubbängen

I Gubbängen äger vi en bostadsfastighet på Bordsvägen. Huset innehåller 25 lägenheter och har funnits på plats sedan 1948.

Högdalen

I Högdalen har vi byggt lägenheter på bästa läge, närmare bestämt vid Högdalen Centrum. Här finns  72 hyresrätter med 2-4 rok. Inflyttning i huset skedde hösten 2021.

Tollare

Under våren 2019 färdigställdes 49 lägenheter om 1-4 rok samt två lokaler i det nya populära området Tollare i Nacka.

Västberga

I Västberga har vi fastigheter som idag är fullt uthyrda till företaget Bravida. Till dessa fastigheter finns också omkring 80 tillhörande parkeringsplatser.

Örby

Vårt planområde ligger på Gamla Huddingevägen och omfattar norra delen av kvarteret Gengasen 4 och parkeringen norr om kvarteret. Befintlig centrumbyggnad kommer rivas för ny bebyggelse, med centrumändamål i bottenvåningarna. Cirka 100 nya lägenheter planeras.

Läs mer om Örby

Örnsberg

Här väntar nybyggnation av 230 lägenheter på fastigheten Pincetten 1 och del av Hägersten 1:1. Vi planerar för hyresrätter, bostadsrätter, lokaler för kommersiell verksamhet och förskola och överdäckning av tunnelbaneperrongen.

Läs mer om Örnsberg

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.