Våra områden

Vi äger och förvaltar hyresfastigheter i Storstockholm. Den största delen av vårt bestånd utgörs av hyreslägenheter och vi delar in beståndet i fyra förvaltningsområden; Lidingö, Norrort, City/Bromma och Söderort/Nacka. Alla våra bostadshus ligger i god anslutning till spårbunden trafik. På den här sidan kan du läsa mer om våra olika områden.


Söker du hyresrätt i Stockholm? De flesta av våra bostäder förmedlas via Stockholms Bostadsförmedling. Vi lägger därför inte ut några lediga lägenheter eller lokaler här på vår egen webbplats.


Lidingö

Här finns de flesta av våra lägenheter. Vårt bestånd är fördelat på tre bostadsområden – Larsberg, Dalénum och Käppala – och består av både bostadsfastigheter, kommersiella lokaler och en utvecklingsfastighet.

Läs mer om Lidingö


Norrort

Här finns våra hus i sammanhållna bostadsområden i Rotsunda, Rotebro, Häggvik och Tureberg. Vi äger också en fastighet i Vilunda, Upplands Väsby, som blev Stockholms första bilfria flerbostadshus hösten 2022.

Läs mer om Norrort


City/Bromma

Här äger vi 3 tomträtter i Slakthusområdet där vi planerar att bygga nya bostäder och utveckla det kulturhistoriska området till moderna stadskvarter. Sedan 2021 äger vi även ett antal fastigheter i bland annat Hammarby Sjöstad, Johanneshov och Abrahamsberg.

Läs mer om City/Bromma


Söderort/Nacka

Här finns de flesta av våra hus i Hägerstensåsen, Västberga och Örby där vi genomför ett spännande utvecklingsprojekt med nya bostäder, handel och LSS-boende. I Nacka äger vi en vacker 1920-talsfastighet med befintliga kontorslokaler och en byggrätt för nya bostäder.

Läs mer om Söderort/Nacka


Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.