Våra områden

Vi äger och förvaltar hyresfastigheter i Storstockholm. Den största delen av vårt bestånd utgörs av hyreslägenheter och vi delar in beståndet i fyra förvaltningsområden; Lidingö, Norrort, City/Bromma och Söderort/Nacka. Alla våra bostadshus ligger i god anslutning till spårbunden trafik. På den här sidan kan du läsa mer om våra olika områden.


Söker du hyresrätt i Stockholm? Vi har ingen egen bostadskö utan de flesta av våra bostäder förmedlas via Stockholms Bostadsförmedling.


Lidingö

Här finns de flesta av våra lägenheter. Vårt bestånd är fördelat på två bostadsområden – Larsberg och Käppala – och består av både bostadsfastigheter, kommersiella lokaler och en utvecklingsfastighet.

Läs mer om Lidingö


Norrort

Här finns våra hus i sammanhållna bostadsområden i Rotsunda, Rotebro, Häggvik och Tureberg. Vi äger också en fastighet i Vilunda, Upplands Väsby, som blev Stockholms första bilfria flerbostadshus hösten 2022.

Läs mer om Norrort


City/Bromma

Här äger vi 3 tomträtter i Slakthusområdet där vi planerar att bygga nya bostäder och utveckla det kulturhistoriska området till moderna stadskvarter. Sedan 2021 äger vi även ett antal fastigheter i bland annat Hammarby Sjöstad, Johanneshov och Abrahamsberg.

Läs mer om City/Bromma


Söderort/Nacka

Här finns de flesta av våra hus i Hägerstensåsen, Västberga och Örby där vi genomför ett spännande utvecklingsprojekt med nya bostäder, handel och LSS-boende. I Nacka äger vi en vacker 1920-talsfastighet med befintliga kontorslokaler och en byggrätt för nya bostäder.

Läs mer om Söderort/Nacka


Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.