Mina sidor

På Mina sidor kan du göra felanmälan, boka tvättid, söka lediga lägenheter och se dina avtal och hyresavier.

Frågor & svar

I vårt digitala kundforum hittar du svar på vanliga och aktuella frågor.
Du kan också ställa egna frågor.

Frågor & svar

Innan du felanmäler

Vi har anpassat vår felanmälningsrutin för att kunna fortsätta följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer i den rådande corona-pandemin. Det innebär att vi gör en smittskyddsbedömning av varje enskild felanmälan innan vi utför åtgärder i ärendet. Vi går inte hem till någon som är sjuk och vi försöker så långt det går att planera in arbeten i lägenheter när ingen är hemma. Du bör därför vara beredd på lång väntetid för ärenden som inte är brådskande.

Glöm inte din bokade tid

Kom ihåg att lägga nyckeln i tuben eller att hålla dig hemma om du bokat en tid med oss för besök i din lägenhet. Du blir annars debiterad med 500 kronor om vi inte kan komma in i din lägenhet.

Dags att flytta?

För att du som bor hos oss ska ha en chans att byta inom beståndet, lägger vi då och då ut lägenheter internt på Mina sidor. Dessa kan du endast söka om du redan haft ett förstahandskontrakt hos oss i minst ett år. Gå till Mina sidor för att se vilka lägenheter som ligger ute just nu.

Så går det till

  1. Logga in på Mina Sidor och skicka in din intresseanmälan senast midnatt vid sista ansökningsdagen.
  2. När ansökningstiden är slut ringer vi till den sökande med längst kötid* och erbjuder lägenheten. Var beredd på att bli uppringd – vi behöver ditt svar samma dag för att snabbt kunna erbjuda lägenheten till nästa sökande om du tackar nej.
  3. Vi ringer dig endast om du blir erbjuden lägenheten. Har du inte blivit uppringd inom sju arbetsdagar så har lägenheten förmedlats till en annan sökande. Vi har tyvärr inte möjlighet att redovisa vilken plats i kön du hade.
  4. Tackar du ja till lägenheten så får du komma till vårt kontor för att skriva avtal så snart som möjligt. Du behöver då visa upp legitimation och inkomstbevis, så ha gärna dessa handlingar redo redan när du anmäler intresse för en lägenhet.
  5. När du flyttar in i din nya lägenhet så nollställs din kötid.

*=I vissa fall erbjuds lägenheter till hyresgäster med kortare kötid om de bor i orenoverade lägenheter. På så sätt kan vi hålla tempot i uppgraderingen av hela vårt bestånd och erbjuda bostäder med modern standard till våra befintliga hyresgäster. I filmen här intill kan du se hur våra totalrenoverade lägenheter ser ut.

Mina sidor

 

Här nedan ser du exempel på hur våra totaluppgraderade lägenheter ser ut.

Stamrenoverad balkong i Larsberg

Prenumerera på nyheter om ditt hus

Här hittar du aktuella händelser och ändringar som rör våra hus och som kan vara bra att känna till.
Du kan även prenumerera på nyheter om just ditt hus, direkt till din e-post.

Registrera dig

Om ditt boende

Här kan du läsa om allt som rör din lägenhet.

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Mejla oss!

Hittade du information du sökte?