Jobba hos oss

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats med sunt klimat. Hos oss blir du en del av ett team som trivs och utvecklas tillsammans. Vår företagskultur präglas av öppenhet, generositet, professionalitet och stort eget ansvar. Det ger engagerade och glada medarbetare.

Skicka en spontanansökan 

Hittar du inte den tjänst du söker nedan? Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan. Fyll i formuläret nedan för att göra det.

Jobba hos oss

 • Max filstorlek: 10 MB.
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Våra lediga tjänster:

 

Hyresreskontraansvarig

I denna roll får du möjlighet att sätta din prägel på och samtidigt bli en nyckelperson i organisationen. Hyresadministrationen hos oss är en väldigt viktig del av affären och det finansiella flödet och du får jobba med att förvalta, utveckla och förbättra hanteringen av leverantörs- och hyresreskontraflödet.

Läs mer och skicka ansökan här!

 

Fastighetstekniker

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, ta egna initiativ och vågar ta egna beslut. Men du gillar samtidigt att ingå i ett team och stötta dina kollegor när det behövs. Du är hyresgästernas främsta kontakt under boendetiden och en av dina viktigaste uppgifter är att bidra till att skapa ett tryggt och effektivt boende från in- till avflyttning. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med både praktiska och administrativa uppgifter där kundbemötande och problemlösning hör till vardagen.

Läs mer och skicka ansökan här!

 

Kundtjänstkoordinator

Nu söker vi en engagerad och kommunikativ person som trivs i en roll där kundservice är i fokus. I denna roll kommer du få fartfyllda arbetsdagar med varierande arbetsuppgifter där du har en viktig roll i ett starkt och tryggt kundtjänstteam. Söker du en roll där du både får ge service via telefon, digitala kontaktvägar samt fysiska besök? Då kan du vara den vi letar efter!

Läs mer och skicka ansökan här!

 

Feriejobb som fastighetstekniker

Nu söker vi fastighetstekniker för feriejobb med timanställning för start under våren och sommaren 2024 för att hjälpa oss hantera arbetstoppar i vår verksamhet. Kanske går du just nu en utbildning till fastighetstekniker eller annan yrkesutbildning inom hantverks- eller byggbranschen.

Som Fastighetstekniker ingår du i ett engagerat förvaltningsteam och tillsammans har ni en viktig roll för att skapa trivsel och utveckling i våra områden. Du är våra boendes främsta kontakt under boendetiden och en av dina viktigaste uppgifter är att bidra till att skapa ett tryggt boende från in- till avflyttning. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med både praktiska och administrativa uppgifter där kundbemötande och problemlösning hör till vardagen.

Vårt huvudkontor ligger på Lidingö men arbete sker i fastigheterna i hela vårt bestånd. Vi är en mindre organisation vilket innebär att vår kompetens kan behövas även i våra andra områden så vi behöver vara geografiskt flexibla i våra roller.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Kontakt med hyresgäster
 • Arbete med felanmälningar, både administration och praktisk lösning av felen
 • Praktiskt utföra och planera för inre och yttre underhåll samt reparationer
 • Planera och utföra lägenhetsbesiktningar vid in- och utflyttningar
 • Planera, beställa och följa upp reparations- och löpande underhållstjänster från ramavtalsentreprenörer för inre skötsel
 • Utföra systematisk tillsyn och rondering av fastigheterna

Din profil

 • Du har gymnasieutbildning och/eller en yrkesutbildning inom ett hantverks- eller serviceyrke eller annan relevant yrkeserfarenhet
 • Du är allmänt händig och har en grundläggande förståelse av hur saker i ett hushåll ska fungera
 • Du är serviceinriktad, kommunikativ och driven som person
 • Du är van att arbeta självständigt, kan ta egna initiativ och gillar problemlösning
 • Du har datorvana och känner dig bekväm med administration
 • B-körkort är ett krav
 • Eftersom rollen innebär daglig kontakt med hyresgäster är det viktigt att du har en social förmåga.

Skicka in ditt CV och personligt brev till oss här nedan med ämnet Fastighetstekniker feriejobb före den 12/2 2024. Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan, utan ansök redan idag!

Vid frågor kring tjänsten kontakta Ingrid som är vår HR ansvarig.

Skicka ansökan här!

När jag skickar in ansökan godkänner jag Integritetspolicy och att John Mattson får lagra mina personuppgifter för att kunna hantera min ansökan.

 

Fastighetstekniker

I rollen som fastighetstekniker söker vi dig som är serviceinriktad, kommunikativ och driven som person. Du är trygg i din kompetens och vågar ta egna beslut. Eftersom rollen innebär daglig kontakt med hyresgäster är det viktigt att du har en social förmåga. Skicka in ditt CV och personligt brev till oss här nedan med ämne Fastighetstekniker. 

Skicka ansökan här!

När jag skickar in ansökan godkänner jag Integritetspolicy och att John Mattson får lagra mina personuppgifter för att kunna hantera min ansökan.

Tillsammans för goda livsmiljöer över generationer

Vår värdegrund genomsyrar hela verksamheten. Värdegrunden baseras på ett professionellt, engagerat och långsiktigt agerande och vårt syfte är att skapa goda livsmiljöer över generationer. Som anställd hos oss blir du en del av en stabil organisation med kompetenta och engagerade kollegor som alla strävar mot detta mål. Dessutom har vi ett av branschens högsta serviceindex för kundnöjdhet som alla på företaget gemensamt upprätthåller och förbättrar.

Vår organisation fokuserar på kundrelationer, ekonomisk och teknisk förvaltning, fastighetsskötsel samt projektutveckling och fastighetsförädling. Och våra avdelningar är Förvaltning, Projekt och Affärsutveckling, Ekonomi och Kommunikation.

En hållbar arbetssituation för medarbetarna

Ett särskilt prioriterat område är omsorgen om medarbetarnas hälsa. Vi erbjuder friskvårdstimme varje vecka, massage, träningsbidrag samt hälsoundersökning. Dessutom har vi en aktiv konstförening som köper in konst och arrangerar konstutlottning för personalen.

Vi har uttalade policybeskrivningar för etik, mångfald, jämställdhet och agerande. För att ytterligare stärka motivation och engagemang finns sedan 1997 även ett bonusprogram som utgår från förvaltningsresultat och kundnöjdhet. Och vi sätter upp långsiktiga mål för en större gemensam aktivitet vartannat år.

Mot framtiden tillsammans

Liksom branschen i stort påverkas vi av digitaliseringen och ökade krav på effektivitet och service. Vi ställs inför utmaningar som ska mötas på alla plan. De kommande årens utveckling i beståndet innebär bland annat nya målgrupper som har förväntningar på flexibilitet. Vi följer med utvecklingen och med kunskapsutveckling, internutbildningar och coachning säkerställer vi att utmaningarna kan mötas på bästa sätt.

Vi gör veckovisa mätningar

Vi följer vi våra medarbetares välmående genom veckovisa mätningar. De kontinuerliga mätningarna ger oss möjlighet att arbeta tillsammans och proaktivt för att utvecklas som arbetsplats och säkerställa en motiverande och hälsosam arbetsplats.

Få koll på mer om oss och våra medarbetare

På vår LinkedIn-sida kan du läsa mer om våra branschnyheter och om våra medarbetare.

Till LinkedIn

Vill du jobba hos oss?

Skicka gärna in en spontanansökan.

 • Max filstorlek: 10 MB.
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

 • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.