Jobba hos oss

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats med sunt klimat. Hos oss blir du en del av ett team som trivs och utvecklas tillsammans. Vår företagskultur präglas av öppenhet, generositet, professionalitet och stort eget ansvar. Det ger engagerade och glada medarbetare.

Skicka en spontanansökan 

Hittar du inte den tjänst du söker nedan? Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan. Fyll i formuläret nedan för att göra det.

Jobba hos oss

  • Max filstorlek: 10 MB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Våra lediga tjänster:

 

Kundvärd

I rollen som kundvärd är du en nyckelperson i vår kundtjänst med daglig kontakt med våra kunder och hyresgäster via digitala kommunikationsverktyg, telefon och besök. Du tycker om att arbeta med service och kan vara flexibel och lösningsorienterad men tappar inte fokus på affärsnyttan. Vi fäster stor vikt på ditt engagemang och dina personliga egenskaper.

Läs mer och ansök här!

 

Business Controller

Business Controller ansvarar för att koncernens ekonomistyrning är ändamålsenlig och utvecklas samt har ansvar för koncernens planning processer, fastighetsvärderingar, analyser och upp- följning. Vidare deltar man i bokslutsarbete och upprättande av delårsrapporter. Business Controller ingår i finans teamet och rapporterar till CFO.

Läs mer och ansök här!

 

Fastighetstekniker

I rollen som fastighetstekniker söker vi dig som är serviceinriktad, kommunikativ och driven som person. Du är trygg i din kompetens och vågar ta egna beslut. Eftersom rollen innebär daglig kontakt med hyresgäster är det viktigt att du har en social förmåga. Skicka in ditt CV och personligt brev till oss här nedan med ämne Fastighetstekniker. 

Skicka ansökan här!

 

Tillsammans för goda livsmiljöer över generationer

Vår värdegrund genomsyrar hela verksamheten. Värdegrunden baseras på ett professionellt, engagerat och långsiktigt agerande och vårt syfte är att skapa goda livsmiljöer över generationer. Som anställd hos oss blir du en del av en stabil organisation med kompetenta och engagerade kollegor som alla strävar mot detta mål. Dessutom har vi ett av branschens högsta serviceindex för kundnöjdhet som alla på företaget gemensamt upprätthåller och förbättrar.

Vår organisation fokuserar på kundrelationer, ekonomisk och teknisk förvaltning, fastighetsskötsel samt projektutveckling och fastighetsförädling. Och våra avdelningar är Förvaltning, Projekt och Affärsutveckling, Ekonomi och Kommunikation.

En hållbar arbetssituation för medarbetarna

Ett särskilt prioriterat område är omsorgen om medarbetarnas hälsa. Vi erbjuder friskvårdstimme varje vecka, massage, träningsbidrag samt hälsoundersökning. Dessutom har vi en aktiv konstförening som köper in konst och arrangerar konstutlottning för personalen.

Vi har uttalade policybeskrivningar för etik, mångfald, jämställdhet och agerande. För att ytterligare stärka motivation och engagemang finns sedan 1997 även ett bonusprogram som utgår från förvaltningsresultat och kundnöjdhet. Och vi sätter upp långsiktiga mål för en större gemensam aktivitet vartannat år.

Mot framtiden tillsammans

Liksom branschen i stort påverkas vi av digitaliseringen och ökade krav på effektivitet och service. Vi ställs inför utmaningar som ska mötas på alla plan. De kommande årens utveckling i beståndet innebär bland annat nya målgrupper som har förväntningar på flexibilitet. Vi följer med utvecklingen och med kunskapsutveckling, internutbildningar och coachning säkerställer vi att utmaningarna kan mötas på bästa sätt.

Vi gör veckovisa mätningar

Vi följer vi våra medarbetares välmående genom veckovisa mätningar. De kontinuerliga mätningarna ger oss möjlighet att arbeta tillsammans och proaktivt för att utvecklas som arbetsplats och säkerställa en motiverande och hälsosam arbetsplats.

Få koll på mer om oss och våra medarbetare

På vår LinkedIn-sida kan du läsa mer om våra branschnyheter och om våra medarbetare.

Till LinkedIn

Vill du jobba hos oss?

Skicka gärna in en spontanansökan.

  • Max filstorlek: 10 MB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.