Hyresrätt på Lidingö

På Lidingö finns vårt största förvaltningsområde. Majoriteten av fastigheterna är från 1960-talet, men i fastighetsbestånden finns även nybyggda hus från 2000-talet och framåt. Här kan du se och läsa om våra fastigheter och bostadsområden på Lidingö.

Larsberg

Tittar man på hyresrätt på Lidingö är Larsberg vårt största område här. Vi äger merparten av marken och har även vårt huvudkontor här. De äldsta av våra hus som finns här är uppförda på 1960-talet, och de nyaste på 2010-talet. Alla äldre hus är stambytta mellan 2013 och 2019. I Larsberg har vi dessutom 74 lägenheter avsedda för unga vuxna mellan 18-25.

Läs mer om Larsberg

Dalénum

I det historiska AGA-fabriksområdet Dalénum på Lidingö äger vi en fastighet från år 2015. Här finns nästan 150 lägenheter, och alla har utsikt över innergården. Dalénum är ett spännande kvarter i ett historiskt område. Här har man nära till både stad, grönska, vatten och strand.

Läs mer om Dalénum

Käppala

Vi etablerade oss i Käppala under 2018 och här har vi nästan 500 lägenheter på Merkuriusvägen och Jupitervägen. Käppala är ett område med både vatten och härlig natur runt knuten. Sedan 2019 bas- och totaluppgraderar vi lägenheterna, sätter in nya tvättstugor och bygger vindslägenheter.

Läs mer om Käppala

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.