Hyresrätt i City och Bromma

Vårt fastighetsbestånd inom det här området är utspritt över flera områden – från Slakthusområdet och Hammarby sjöstad hela vägen till Bromma. Våra fastigheter i den här regionen är byggda under 1930-1940-tal och 1990-2010-tal. Ungefär hälften av beståndet är hyreslägenheter och resten utgörs av lokaler för närservice, kontor och samhällsverksamhet.

Abrahamsberg

I Abrahamsberg äger vi 7 fastigheter byggda mellan 1935 och 1974. Vi har utvecklingsprojekt och nybyggnadsprojekt, bland annat ett vård- och omsorgsboende med 80 lägenheter.

Läs mer

Brommaplan

I det här området ligget vår fastighet på Bergslagsvägen 22 och Spinnrocksvägen 2-8. Här finns 28 lägenheter samt lokaler och parkeringsplatser.

Läs mer

Gullmarsplan

På kommunikationsnoden Gullmarsplan äger vi sedan februari 2022 cirka 80 hyresrätter och ett antal lokaler. Alla har omedelbar närhet till tunnelbana, buss och tvärbana.

Läs mer

Hammarby sjöstad

I Hammarby Sjöstad äger vi en fastighet på Korphoppsgatan 10-18 och Hammarby Allé 94-102 med 110 lägenheter, 3 lokaler och 49 parkeringsplatser.

Läs mer

Johanneshov

Vi expanderar kontinuerligt i de södra delarna av Stockholm. I Johanneshov äger vi i dagsläget 3 bostadsfastigheter på Skulptörvägen och Burspråksvägen.

Läs mer

Liljeholmen

På Katrinebergsbacken 35 i Liljeholmen äger vi en lokalfastighet med 21 tillhörande parkeringsplatser. Fastigheten ligger nära både vatten, parker och bra kommunikationer.

Läs mer

Slakthusområdet

Sedan juli 2020 äger vi tre tomträtter i det expansiva Slakthusområdet i Stockholm med attraktivt läge nära bra kommunikationer. Här planerar vi att bygga bostäder.

Läs mer

Ulvsunda

I Ulvsunda äger vi en kommersiell fastighet som är byggd år 1958. 

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.