Hyresrätt i Norrort

Här har vi fastigheter i Sollentuna och Upplands Väsby. Är du intresserad av hyresrätt i Norrort? Läs mer om respektive område här nedan.

Häggvik

I Häggvik äger vi cirka 300 lägenheter sedan oktober 2021. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med endast 19 minuter till Stockholm city från Häggviks pendelstation.

Läs mer om Häggvik

Rotsunda

Sedan 2020 äger vi 12 hus på 10 minuters promenad från Rotsundas pendeltågsstation, både bostäder och kommersiella lokaler.

Läs mer om Rotsunda

Rotebro

I Rotebro äger vi 19 bostadshus i ett sammanhållet bostadsområde i omedelbar närhet till Rotebros pendeltågsstation, livsmedelshandel, service och vårdcentral.

Läs mer om Rotebro

Tureberg

I omedelbar närhet till Sollentuna centrum finns våra fastigheter. Här deltar vi i Sollentuna stads samverkansprojekt Vision Malmvägen med syftet att utveckla Malmvägen till en levande modern stadsgata.

Läs mer om Tureberg

Vilunda

I Vilunda i Upplands Väsby bygger vi Stockholms första flerbostadshus för hållbar mobilitet och utan krav på privata parkeringsplatser. Byggnadsentreprenör är Veidekke Entreprenad. Inflyttning är beräknad till hösten 2022.

Läs mer om Vilunda

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.