Vi välkomnar våra nya hyresgäster på Gullmarsplan

Från och med 1 februari är vi ny ägare till tre fastigheter på Gullmarsplan. Här kan du läsa mer om vart du som bor på Gullmarsplan ska vända dig i olika frågor.

Boende
Flygfoto över Gullmarsplan i Stockholm.

Från och med den 1 februari är vi formellt ny ägare av tre fastigheter på Gullmarsplan i Stockholm. Förvärvet gäller husen med adressen Gullmarsplan 1-6.

För dig som hyresgäst innebär detta inga större förändringar inom det närmsta året, utöver att du nu får en ny förvaltare. Här nedan hittar du alla nya kontaktuppgifter du behöver.

Felanmälan över telefon
I samband med ägarbytet tar Förvaltnings AB Teoge över förvaltningen av ditt hus. Det är nu Teoge du ska vända dig till för att göra felanmälan. Välkommen att göra felanmälan via telefon 08-410 828 50 eller via formulär på Teoges webbplats.

Vid akuta fel
Vid akuta ärenden utanför Teoges ordinarie öppettider (se www.teoge.se) vänder du dig till Stadens Energiteknik AB på journummer 08-29 43 70.

Hyresavisering

Det är också Teoge som hanterar din hyra från och med mars. De första avierna kommer hem i brevlådan under februari. Har du frågor kring hyran, mejla till Teoge.

Vi hälsar våra nya hyresgäster varmt välkomna till oss på John Mattson!

 

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.