Nu uppgraderar vi vår kundservice

Våren 2022 uppgraderar vi vår digitala kundservice på flera fronter. Vi går över till digitala hyresavier och lanserar en ny version av Mina Sidor med fler och smidigare tjänster för dig som hyresgäst. Läs mer om alla nyheter här nedan!


Dina avier blir digitala

Från och med hyresavin som avser maj månad skickas dina hyresavier endast digitalt. Det är bättre för miljön och du slipper hålla ordning på pappersavier. I stället får du dina avier i en pdf-fil till din mejl samt i Mina Sidor. Den sista pappersavin som går ut gäller endast för april månad*.

Har du angett rätt e-post till oss?

Det är viktigt att du har angett rätt kontaktuppgifter för att kunna ta emot dina hyresavier via e-post. Logga in på Mina Sidor här för att kontrollera dina kontaktuppgifter.

Ingen förändring för dig som betalar med autogiro

Betalar du redan din hyra med autogiro idag så behöver du inte göra någonting. Betalningarna kommer att fortsätta som vanligt.

*Förändringarna gäller än så länge endast för hyresgäster på Lidingö eller i Sollentuna. Under 2022 kommer förbättringarna att lanseras i fler av våra geografiska områden.


Mina sidor i ny tappning

Den 11 april lanserade vi en helt ny version av hyresgästportalen Mina Sidor med nytt utseende, smidigare inloggning och information om ditt boende. Du behöver inte registrera dig på nytt. Däremot kan du smidigt logga in med digitalt Bank-ID.

Besök Mina Sidor


Nu kan du betala hyran med e-faktura

För att förenkla din hyresbetalning är e-faktura ett bra alternativ.

Du ansöker om e-faktura hos din internetbank, genom att söka fram funktionen e-faktura och välja att lägga till ny betalningsmottagare/företag. Välj John Mattson Fastighetsföretagen AB och fyll i din information.


Läs mer

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.