Läs nya numret av vår kundtidning Kvadrat

Nya rutiner till följd av coronapandemin, resultaten från vår kundundersökning i Sollentuna och en påhälsning hemma hos Victoria som hittat sitt drömboende i Käppala på Lidingö. Allt detta och mycket mer i senaste numret av vår kundtidning Kvadrat.

Kvadrat

Omkring den 11-12 november trillar nya numret av vår kundtidning Kvadrat in hos dig som bor hos oss. Du kan också läsa tidningen online via länken längre ner. Här får du en försmak på innehållet i nya Kvadrat!

Nya rutiner i coronapandemin

Hur upprätthåller vi en god service och trygg boendemiljö på ett smittsäkert sätt? Den nya vardagen mitt i coronapandemin står i fokus i det senaste numret av vår kundtidning Kvadrat.

Hemma hos Victoria

Vi träffar också Victoria som i samband med stamrenoveringarna i Käppala passade på att byta till sitt totaluppgraderade drömboende och trivs som fisken i vattnet.

Så nöjda är våra hyresgäster i Rotsunda och Rotebro

Hur trivs Sollentunaborna i sina lägenheter? Resultaten har kommit från sommarens hyresgästundersökning i Rotsunda och Rotebro!

”Belys tryggheten bortom gatlyktorna”

Missa inte heller gästkrönikan av Christel Söderberg – eldsjälen bakom nattvandringen på Lidingö.

Trevlig läsning önskar vi på John Mattson!

Läs Kvadrat

 

 

Mer att läsa

Visa mer >

Här finns alla nummer av Kvadrat online

Du vet väl om att John Mattsons kundtidning Kvadrat finns att läsa på nätet? Här hittar du alla hittills utgivna nummer. > Läs mer
Tre kvinnor poserar framför en tegelvägg till en kontorsbyggnad.

Bakom kulisserna till John Mattsons kundtjänst

John Mattsons kundtjänst är med dig genom hela din boenderesa. Här bjuder våra kundvärdar på värdefulla tips för dig som behöver komma i kontakt med oss med frågor eller felanmälningar. > Läs mer

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.