John Mattson ingår unikt partnerskap med Stockholm Exergi

Nyheter
översikt_larsberg_bostäder_vatten_

Vi har ingått avtal med energibolaget Stockholm Exergi med målsättning om långsiktig fjärrvärmeleverans för vårt fastighetsbestånd med den gemensamma målbilden om nettonoll-produktion av fjärrvärme för Stockholmsregionen.

Partnerskapet innebär att vi investerar i Stockholm Exergis omställning av fjärrvärmeproduktion över längre tid. Samtidigt säkerställer vi försörjningen av kostnadseffektiv och hållbar fjärrvärme till våra fastigheter.

–  Jag är mycket glad och stolt över partnerskapet med Stockholm Exergi. För John Mattson innebär avtalet att vi reducerar kostnaden för fjärrvärme och minskar vårt klimatavtryck genom kostnadseffektiv och hållbar fjärrvärmeuppvärmning till en stor del av våra fastigheter. Genom partnerskapet bidrar vi också till att ställa om energisystemet i Stockholm till nettonollutsläpp, kommenterar Per Nilsson, vd på John Mattson.

Initialt får en tredjedel av John Mattsons fastigheter tillgång till kostnadseffektiv och hållbar fjärrvärme genom partnerskapet, med möjlighet att ansluta upp till två tredjedelar av fastighetsbeståndet.

Läs hela pressmeddelandet här!

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.