Per Nilsson ny vd för John Mattson

Nyheter

Måndagen den 10 januari tillträdde Per Nilsson som ny vd för John Mattson efter Siv Malmgren som gått i pension efter 25 år i bolaget.

Per Nilsson har en bred fastighetskompetens med flera års erfarenhet av utveckling och förvaltning och kommer närmast från Klövern AB, Stockholm.

Per Nilsson har sedan 2014 haft flera chefspositioner inom Akademiska Hus och Klövern, närmast i rollen som regionchef projektutveckling med ansvar för Klöverns projekt- och stadsutveckling i region Stockholm Norr och Väst. Han har även arbetat som managementkonsult med uppdrag för bland annat byggbranschen samt arbetat inom aluminiumindustrin i en global strategisk roll. Per Nilsson har en civilingenjörsutbildning inom industriell ekonomi från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

– John Mattson är ett fint och välskött bolag med en spännande tillväxtstrategi. Jag ser mycket fram emot att tillsammans med medarbetare och styrelse vidareutveckla bolaget. Med mina erfarenheter från flera roller, inom både fastighetsbranschen och andra branscher, kan jag bidra med att bygga de viktiga strukturer som krävs för ett växande bolag, säger Per Nilsson, vd John Mattson.

Vi hälsar Per Nilsson varmt välkommen till oss på John Mattson!

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.