Utomhusbion i Larsberg tillbaka i sommar!

Sista helgen i augusti bjuder vi för femte gången in till vår populära utomhusbion som tidigare år haft tusentals besökare i alla åldrar. Årets program innehåller fler filmer för olika åldrar. Läs mer här.

Nyheter
publikhav i solnedgång på utomhusbio
Förra årets utomhusbio lockade 3000 besökare. Foto: Hans Alm

Sista helgen i augusti förvandlas parken nedanför Larsbergsvägen 10 på Lidingö till en utomhusbio. För femte gången arrangerar Lidingö stad och fastighetsbolaget John Mattson den populära utomhusbion som tidigare år haft tusentals besökare i alla åldrar.

Efter förra årets succé, då utomhusbion lockade närmare 3000 besökare, satsar Lidingö stad och John Mattson i år ännu mer på evenemanget för att ge besökarna en unik upplevelse.

Årets program innehåller filmer för hela familjen. Dessutom tillkommer en kvällsfilm från 15 år, riktade till äldre ungdomar och vuxna. Biohelgen bjuder, utöver filmvisningar, även på ett utökat matutbudet med fler mataktörer än tidigare.

– Det är otroligt roligt att återigen kunna erbjuda en bioupplevelse under bar himmel för Lidingöborna och alla andra som väljer att åka hit. Arrangemanget är en del i John Mattsons koncept Mellan husen, där vi skapar mötesplatser och sociala sammanhang i våra bostadsområden för att öka gemenskapen och stärka relationen mellan hyresgäster. Utomhusbion är möjlig att genomföra tack vare ett bra samarbete med Lidingö stad, säger Mari Edberg, kommunikationschef John Mattson.

Miljöarbetet är centralt för bions arrangörer. På området finns en gedigen miljöstation, all el som används är miljömärkt, leverantörerna har krav på sig att välja lokala produkter och råvaror samt effektivisera sina transporter.

– Vi jobbar ständigt med att utveckla vårt miljöarbete och i år kan vi för första gången erbjuda en cykelgarderob. Där kan cyklande besökare gratis och säkert förvara sin cykel under hela biobesöket. För att uppmuntra fler till att ta cykeln, erbjuder vi gratis popcorn mot uppvisande av garderobsbiljetten, säger Dejan Grabus, projektledare Lidingö stad.

Var: Parken vid Larsbergsvägen 10, Lidingö

När: 27-28/8-2022

Mer information finns på BioLarsberg.se

Fri entré

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.