Efter 23 år av pralintillverkning, chokladgjutning och tårtbyggande på Tjärhovsplan flyttar Chokladfabriken in i våra lokaler i Slakthusområdet. Lokalen på 454 kvadratmeter är helt anpassad för chokladproduktion och vi på John Mattson är väldigt glada att de vill ha sin verksamhet hos oss!
Vi ser väldigt mycket fram emot att flytta tillverkningen till Slakthusområdet då vi ser det som en väldigt intressant och spännande miljö att få fortsätta med vår verksamhet i. Ska bli kul att få vara en del i en ny mycket levande stadsdel med stor gastronomisk historia, säger Martin Isaksson, Ägare, VD och Chefskonditor på Chokladfabriken.
Chokladfabriken grundades av Martin & Ellinor Isaksson 1997 och har sedan dess varit ensamma ägare. Martin har tidigare erfarenhet inom gastronomi, däribland kocklandslaget. Numera driver han tillsammans med fem erfarna konditorer Chokladfabriken och tillverkar alla godsaker till deras tre butiker.
Läs mer om chokladfabriken här!