En av Sveriges bästa matbutiker och natur runt hörnet

Liljeholmen tillhör Söderort i Stockholms kommun och gränsar till bland annat Årsta, Aspudden, Gröndal och Södermalm. Här ligger det välkända Liljeholmstorget Galleria där du, förutom 90 butiker att shoppa loss i, även hittar Stockholms bästa vårdcentral och en av landets bästa matbutiker. För dig som längtar efter natur finns även Årstaskogen och Vinterviken runt hörnet.

Området

Våra lokaler: 6 st
Storlek: 130- 1 130 kvm

Våra adresser i Liljeholmen:

Katrinebergsbacken 35

Vi äger en lokalfastighet i Liljeholmen

I dagsläget äger vi en fastighetslokal med 21 tillhörande parkeringsplatser på Katrinebergsbacken 35 i Liljeholmen.

Med nära till vatten, natur och Sveriges bästa matbutik

Liljeholmen var ursprungligen ett torp som bedrev krog- och värdshusverksamhet redan på 1600-talet. Bland gästerna fanns bland andra Bellman, och krogen och den lantliga omgivningen omnämns i några av hans dikter.

Området räknas som en av Stockholms första industriförorter och i samband med att industrierna växte under 1700- och 1800-talet, började bostäder byggas – och Årstadal blev en av Stockholms första förstäder.

2009 invigdes det nya Liljeholmstorget och idag är det ett köpcentrum med 90 butiker och flera trevliga restauranger och kaféer. Här hittar du dessutom en av Sveriges bästa matbutiker och Stockholms bästa vårdcentral.

Här behöver du bara gå över bron för att ta dig till Södermalm och uppleva storstadspuls. Om du i stället vill ut i naturen finns Årstaskogen och Vinterviken alldeles i närheten.

Bara 10 minuter från Stockholm City

Från Liljeholmen kan du ta tunnelbanans röda linje till T-centralen på bara 10 minuter. Från torget går dessutom ett flertal bussar och tvärbanan som enkelt tar dig till bland annat Alvik i Bromma, Sickla och Solna Station.

Liljeholmen är det perfekta området för dig som vill ha nära till Stockholm city och Södermalm, och samtidigt kunna njuta av grönskande natur.

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.