Stockholms största industriområde

Västberga är en stadsdel som tillhör Söderort i Stockholms kommun. Området gränsar till Midsommarkransen, Liljeholmen, Östberga, Solberga och Hägerstensåsen. De första industrierna öppnade upp här redan år 1910 och trots att det på senare tid har blommat upp ett bostadsområde i stadsdelen, är Västberga idag Stockholms största industri- och terminalområde.

Området

Våra lokaler: 2 st
Storlek: 2150 kvm – 5298 kvm

Våra adresser i Abrahamsberg:

Mikrofonvägen 28 & 30

Vi tillhandahåller ett flertal fastigheter i området

Våra fastigheter och de ca 80 tillhörande parkeringsplatserna i Västberga är idag fullt uthyrda till företaget Bravida.

Utegym och badplats för en aktiv lunchrast

Västberga har använts för industrier ända sedan 1910-talet när bland annat Ekstrands snickerifabrik och Stockholms pianofabrik öppnade upp. Sen dess har området utvecklats en hel del och idag finns det flera hundra aktiva företag i området och tusentals arbetsplatser.

Idag samsas industriområdet med ett trevligt bostadsområde vilket verkligen fått området att blomstra. Här kan du strosa genom grönområden eller kanske träna på utegymmet i Elektraparken på lunchrasten. Blir du sugen på att ta ett dopp under sommarmånaderna kan du cykla till Vinterviken på under en kvart.

I Västberga har du nära till det mesta – natur och promenadområden, idrottsanläggningar och flera restauranger. Dessutom kan du ta tunnelbanan från Telefonplan eller Midsommarkransen och vara inne i Stockholm city på bara 15 minuter.

15 minuter från Stockholm City

Från Västberga kan du ta tunnelbanan från antingen Telefonplan eller Midsommarkransen in till T-centralen på bara 15 minuter. Från Midsommarkransen är det dessutom bara en tunnelbanestation till Liljeholmen och populära Liljeholmstorget Galleria. Där kan du även byta till tvärbanan och ta dig vidare till Bromma, Solna eller Sickla.

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.