Tureberg

En stadsgata under utveckling

I Tureberg äger vi två lägenhetshus med kontors- och butikslokaler i botten. Husen ligger på Malmvägen, ett huvudstråk mellan stadsdelarna Tureberg och Häggvik. Härifrån är promenadsträckan kort till Sollentuna centrum med köpcentrum och pendeltågsstation. Sollentuna kommun har initierat ett visionsarbete för Malmvägen som syftar till att fortsätta utveckla platsen till en trivsam och tillgänglig stadsgata. Som fastighetsägare är vi delaktiga i visionsarbetet tillsammans med kommunen.

Området

John Mattsons hyresrätter: 151
Byggnadsår: 1970
Närmaste spårstation: Sollentuna
Restid till T-centralen: 16 minuter
Närmsta park/naturområde: Hansta naturreservat

Våra adresser i området

Malmvägen 10A-10C
Malmvägen 12A-12C

Våra bostäder i Tureberg

hyresratt_johanneshov

Antal rum

1-4 rum och kök

hyresratt_johanneshov

Storlek

31 – 93 kvm

hyresratt_johanneshov

Restid till T-Centralen

16 minuter

För dig som vill ha nära till både grönskande skog, lek och shopping

Redan i slutet av 1800-talet började ett villaområde byggas upp här i Tureberg och under 1960-talet började det byggas hyreshus i området, tätt följt av köpcentrumet Sollentuna centrum som slog upp dörrarna 1975. Idag har Sollentuna centrum verkligen något för alla; med sina 120 butiker är det nämligen ett av Stockholms största köpcentrum. Sen 2019 står även Malmparken klar i Tureberg – en ny stadspark där gångstråk varvas med bollplaner, odlingar, lekplats och boulespelande. På vintern kan man även åka skridskor på parkens isbana. För dig som söker mer skog och natur bjuder Hansta naturreservat på promenader genom en urskogsliknande barrskog och lundar med hassel och ekar som är flera hundra år gamla.

Bo granne med Stockholm City

Pendeltågstationen Sollentuna station gör det enkelt att ta sig in till Stockholm City från Tureberg på bara 16 minuter, så det är perfekt för dig som jobbar i city men vill bo lugnare och närmare naturen. Om du ska ut och resa kan du dessutom ta pendeltåget direkt till Arlanda centralstation på 22 minuter.

 

Bor du redan hos oss i Tureberg? 

Börja prenumerera på våra nyhetsutskick och få alla händelser till din mejl.

Anmäl dig här

Läs mer

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.