Mattias Lundström blir ny CFO på John Mattson

John Mattson har utsett Mattias Lundström till ny finans- och ekonomichef. Han efterträder Maria Sidén och kommer närmast från rollen som CFO på ICA Fastigheter.

Övrigt

Senast i augusti välkomnar vi vår nya finans- och ekonomichef (CFO) Mattias Lundström. Mattias kommer närmast från rollen som CFO på ICA Fastigheter där han började 2017. Han har dessförinnan bland annat varit CFO på GE Real Estate och CEO för GE Capital Lending and Leasing i Norden.

– Det känns fantastiskt bra och spännande att börja på John Mattson och jag ser fram emot att vara med på den kommande tillväxt- och utvecklingsresan. Det finns ett målinriktat driv i verksamheten och genom mitt engagemang samt min fastighetskompetens och affärsmässighet hoppas jag kunna bidra till att bolaget når sina strategiska mål, säger Mattias Lundström.

– Jag ser mycket fram emot att välkomna Mattias som ny CFO för John Mattson. Med sin breda kompetens och erfarenhet kommer han vara en stor tillgång för John Mattson i vårt fortsatta arbete med att växa och utveckla bolaget, kommenterar Per Nilsson, vd John Mattson.

Från det att nuvarande CFO Maria Sidén avslutar sitt uppdrag i månadsskiftet februari/mars tills dess att Mattias Lundström tillträder kommer Lars Ingman inneha tjänsten som t.f. CFO på John Mattson.

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.